Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem tiltják ki az...

Miért nem tiltják ki az autókat a városokból, járdák, lakások közeléből?

Figyelt kérdés

A kocsi nagymértékben szennyezi a levegőt, az utak miatt a zöld területeket is elveszi!

Miért nem lehet kitiltani őket, ember lakta területekről?

Több lenne a park, tudnánk sétálni, gyalog járni, futni, edzeni, anélkül, hogy a bűzt szívnánk! Nem hátráltatná a gyalogos közlekedést.

Nem lenne annyi gázolásos baleset, nem kellene a zebrán percekig álldogálnunk stb.

A gyerekeinket nyugodtan kiengedhetnênk játszani!

Miért van a kocsi út a járda mellett?

Az autókat le lehetne tenni a város szélén, kör gyürű formában, onnan ki lennének telepítve a gyalogosok!

Tovább lehetne menni villamossal, biciklivel stb.

Egy lêpés lenne az egészség felé!

Ha nyaralni menne a család, a nagyobb csomagokat rá lehetne rögzíteni bicajos utánfutóra stb. míg eljutna az autóig. Biztosan lenne rá megoldás.

Szerintetek?

2014. dec. 19. 00:11
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
31%

Vagy miért nem tiltják ki a városokat az autók közeléből? A gépeket ezerszer többe nézem az embereknél, mivel nem hibáznak sose, ma is elmentem a kifőzdébe, és hajszálat találtam a tálcán. Mivel emberek dolgoznak.

Egyébként többet szennyez a kazánod, vagy a fűtésed. Az autó csak egy része. Mindig vannak emberek, akiknek nem tetszik valami, neked a kocsik, mert nem tudsz vezetni, másnak a mikrók, szóval ez így értelmetlen.

Én biztos nem teszem le a kocsit sehol, mert minden pénzem a kocsimra és annak tuningolására költöm, még a 10 méterre lévő boltba is beülök a kocsiba, beröffentem, felveszem a zenét, és átgurulok urasan.

2014. dec. 19. 00:15
 2/70 anonim ***** válasza:
82%
Én például inkább vidéken lakom, eddig bejött. Más egészségével meg hadd ne kelljen törődnöm.
2014. dec. 19. 00:27
 3/70 anonim ***** válasza:
54%

A gépeket ezerszer többe nézem az embereknél,mivel nem hibáznak sose,

Sose mi? Na ébredj fel cuncus.

Na most akkor a gép teremtette az embert, vagy fordítva?

2014. dec. 19. 00:30
 4/70 anonim ***** válasza:
100%
Van, ahol meg merik lépni, lásd Hollandia. De Magyarországon erre egyenlőre kevés esélyt látok. De igazából minden utca, s település közlekedési hálózat mentén van kiépítve, tehát ha már ez létezik, nem látom értelmét egyre másra eltüntetni. Teherforgalom meg így-is-úgy nélkülözhetetlen, azt nem fogod tudni kitiltani. Sokkal egyszerűbb olyan járműveket fejleszteni, amik nem, vagy csak alig szennyeznek az adott területen. Ha mondjuk Bp. belvárosába nem 20 éves roncsokkal, terepjárókkal meg luxusautóval járnának az emberek, hanem legfeljebb 1.0-s Peugeot 108-asokkal, 1.3-as Suzuki Swiftekkel vagy Toyota Priusokkal, valószínűleg nem sokmindent éreznél a felsorolt problémákból.
2014. dec. 19. 00:32
 5/70 anonim ***** válasza:
82%

Én a városban lakom. Csak azért tegyem le az autót a város mellett hogy visszajöhessek villamossal? :)

Egyébként tömegközlekedéssel 1 óra az út munkába és ugyanennyi vissza. Kocsival csak fél óra és így majdnem kijön havonta egy nap plusz amit otthon tölthetek. Nekem megéri.

2014. dec. 19. 00:34
 6/70 anonim ***** válasza:
8%

3.

Engem ez nem érdekel, én csak azt tudom amikor beröffentem a motort, picit rálépek a gázra, szépen veszi a lapot, megrázza a kasztnit kicsit, és szépen duruzsol, ha pedig meglépek neki húz egy szép koromcsíkot, bár ez alig látszik.

2014. dec. 19. 00:41
 7/70 anonim ***** válasza:
100%

A kenyeret, meg a húst is biciklivel meg villamossal hordaná a beszállító a boltba.

Sőt, ha a város másik felén dolgozol, akkor gyalogolhatnál 10 km-t egy irányba. A parkba.

A mentő is biciklin érkezne hozzád ha rosszul vagy.

A 80 éves nagyfater is biciklizhetne a piacra, pedig még gyalogolni is alig bír. Ha több ügyet intéznél a városban, nem lenne elég rá egy nap, kellene vagy három, míg mindegyik helyre kigyalogolsz.

Ha pl kaját rendelnél, a pizzafutár busszal vinné ki neked. Cipelné magával 10 címzett rendelését.

Szerintem költözz ki tanyára, ott futhatsz ameddig bírsz, nevelheted a birkákat, lenne elég park neked.

2014. dec. 19. 00:41
 8/70 anonim ***** válasza:
48%
1-6. Te egy ilyen idióta tdi-s smokeandcharm-os hülye gyerek vagy? Beröffented a 13-15 éves kettős tömegű lendkerekes 280 ezer km-es tdi 3-as golfodat, ami több gázolajat kap(direkt), hogy kormoljon, mint apád fas.a 22 évvel ezelőtt azon a bizonyos éjszakán? Eltaláltam?
2014. dec. 19. 00:50
 9/70 anonim ***** válasza:
7%

8.

Passatom van, de nem füstöl még eléggé, mert csak egy chipet kapott, de a füstcsavart kell megpiszkálni, és akkor elvileg, már elég szépen fog füstölni ha odalépek neki. Az a cél, hogy ha nyomok egy padlót kettesben, akkor az aszfalton maradjon a korom 2 hétig. Haveromnak 1 hónapig ott maradt mikor üresbe a benzinkútnnál lepadlózta mikor kapott egy 2.5 tdi turbót+chippet, még hónapok múlva is ott volt a koromfolt!

2014. dec. 19. 00:58
 10/70 anonim ***** válasza:
Hm, igen kinek mi. Kormoljon, mint állat. Az a baj, hogy ez már kezd nem menő lenni. De hát kinek mi... :D Annyira nem értek hozzá, de a 2.5 tdi turbó mellé remélem tett intercoolert, hogy be ne süljön neki. :D
2014. dec. 19. 01:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!