Hogy kell elzavarni a pirosnál kopogtató koldusokat? Te hogy távolítod el őket az autód közeléből?
Mert van amelyik pofátlan! Látom, hogy elindult felém, felhúzom az ablakot, előveszem a telefonom, úgy teszek minthaa nem venném észre, erre áll mellettem majd elkezd kopogtatni!
Hát kopogtassa a tudja mit!
Hogyan kell azokat elküldeni, vagy rá venni, hogy ne akarjon a kocsi közelébe jönni?
Ha beszólok nekik, lerúgják a tükröt nem?
Én szoktam adni nekik egy százast/ötvenest. Erre abbahagyják a kopogást.
Ne irigyelt tőlük az ablak kocogtatását, hiszen ami neki is járna, te kaptad meg a sorstól.
Egyszerű, nem menekülnöd kell ezzel a telefonos "trükkel".
Ránézel, vagy ha nem is teljesen, de felé, és rázod a fejedet, hogy nem. Ennyi. Vállaljad fel, hogy nem akarsz nekik adni, nincs ezzel semmi gond szerintem, csak csináld egyértelműen és érthetően.
Kérdező, ők sem feltétlenül.
Én egy esernyővel szoktam hadonászni feléjük, miközben azt kiabálom nekik: "Visszamennnyééé, bassszkiiii!!!"
Bólogassal a fejeddel, hogy nem, ne telefonozz. Tisztában van vele, hogy tudod hogy ott van, hidd el.
Én az ablakmosókat utálom. Amint láttam hogy az enyémet akarja megtámadni, mutattam hogy nem kérek maszatolást. Nem érdekelte, jobban hadonásztam, de csak elkezdte. Elkezdtem nyomni az ablakmosót, ment a lapát, majd továbbállt;)
Határozottan kell elutasítani fejrázással vagy egy egyszerű nemmel.
Minden valamirevaló lejmoló tudja, hogy minél váratlanabbul jön a lejmolásával annál nagyobb az esély, hogy kap valamit. Az is csak egy régi, kifonomult szakma, kérem szépen!
Nem rúgják le a tükröt. Te pedig miért szólnál be egy szerencsétlennek, akit odasodort a sors?
Te is lehetsz még hajléktalan, sőt bárki lehet az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!