Mi éghetett ki a kormány közvetlen közeléből?
Figyelt kérdés
Opel Astra F autó. Indulás után 5 másodperc, és füst először enyhén mint mikor vezeték ég, utána már lángra kapott enyhén, el tudtam szájjal oltani. Közvetlenül a kormány alól jött ahol sok vezeték, biztosíték van. A slusszkulcs nehezen fordult el utána, sőt! Ha le akartam állítani illetve gyújtást levenni mert mikor kanyarodtunk tolás közben kellett, alig tudtam lekapcsolni a gyújtást, nehezen fordult. Mi lesz a gond szerintetek? Holnap jönnek megnézni, addig akkumulátort lekötöttem.2013. jún. 5. 21:21
1/6 anonim válasza:
Túláram :( Zárlat... De nagyon durva.
2/6 A kérdező kommentje:
Túláram?? Mitől? Most lett nemrég generátor is megcsináltatva, van köze hozzá? Hát ja elég durva. A következmény lesz durva meg az anyagiak vagy az eset önmaga?
2013. jún. 5. 21:55
3/6 anonim válasza:
Ha a kulcs nehezen fordult el utána, akkor valószínűleg a gyújtáskapcsoló végén lévő elektromos betét égett össze. Persze, hogy ezt mi okozta, azt ki kell deríteni.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is a gyujtáskapcsoló. Ott elég nagy áramok mennek az önindító + gyujtás miatt. Astráknál hajlamos egy idő után, öregszik.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat remélem ennyibol megúszom!
2013. jún. 6. 14:13
6/6 A kérdező kommentje:
Végül gyújtáskapcsoló csere lett, meg egy kábel cseréje mert megégett. 12.000-ből megúsztam. Köszi a válaszokat!
2013. jún. 9. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!