Mitol blokkolhat le a kormany?
Sziasztok!
2009-es Mazda 6-om van.Ma este parkolasnal egyszeruen leblokkolt a kormany.Elfoglaltak a parkolohelyemet es egy masikra probaltam bekuzdeni magam egy keskeny utcaban amikor egyszer csak nem akart rendesen fordulni a kormany,vagyik csak max negyed fordulatot,mintha valami blokkolna.Tovabb hajtottam,mentem egy kort es teljesen rendben volt a kormany,aztan parkolasnal megint ugyan az.Ekkor mar nagyobb helyet valasztottam ahova siman be tudtam allni elore-hatra menet nelkul,mert akkor jelentkezett a gond.
Mi okozhatta ezt?Esetleg megnyomtam valami gombot veletlenul valahol,vagy nagyobb a gond?Remelem holnap rendben lesz az auto ha jaratom egy kicsit,mert el sem tudom kepzelni mit fogok a ferjemtol hallani ezert.
Egyebkent tenyleg varatlanul,ok nelkul tortent az eset,habar mult heten sikerult egy katyuba hajtani amit erosebben megereztem,de akkor semmi nem tortent.
Elnazest az esetleges elirasokert,mobilrol irok.
Ez nekem inkább szervó problémának tűnik, hogy menet közben lehet tekerni a kormányt, "álló helyzetben" pedig nagyon nehéz....
Sajnos a szervó nem olcsó, viszont nem is játék! Ha ismét előfordul fordulj vele szakemberhez, mert veszélyes!
A műszaki kb. csak a pénzre megy, megnézik a kipufogógázt, alánéznek, fék és már mehet is.
Nem néznek szervóolajat...
Sajnos nem a jarda volt a hibas.Eloszor leparkoltam rendesen, kiszaltam az autobol,aztan lattam,hogy valaki elhajt egy jobb parkolo helyrol,igy visszaultem,hogy atparkoljak oda.Akkor jelentkezett a problema amikor kiallasnal vissza kellett kicsit tolatnom.Aztan menet kozben minden rendben,majd parkolasnal megint ugyan az,marmint nem forfult a kormany,igy tovabb hajtottam es leparkoltam egy tagasabb helyen.Ekozben persze nem allitottam le az autot.
Ma viszont minden rendben volt,mintha semmi sem tortent volna.Egyebkent semmi elojele nem volt az egesznek,sem zorejek vagy koppanasok,semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!