Ti KRESZ vizsgára úgy mentetek, hogy vezettetek már kocsit? Vagy úgy kezdtétek a rutint, hogy sosem ültetek a kormány mögött?
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 20:30
1/15 anonim válasza:
Hát én már alapból 2 és fél éve vezettem már a vizsgám elött
3/15 anonim válasza:
Én most kedden megyek, de elég sokszor vezetek autót, mellesleg 4 éve megvan kismotorra is a jogsi.
Amúgy miért kérdezed? Sok előnye nincs annak, ha vezettél már kreszvizsga előtt, mert teljesen más a kettő.
4/15 anonim válasza:
Én júniusban kezdem a kreszt, de már kb 3 éve vezetek, ha lehetőségem adódik rá. Pl. udvarba betolatásnál anyám átadja a kocsit, mert ő nem igazán tud betolatni, vagy csak sokadik próbálkozásra, én meg elsőre. Hátrányom nem származhat belőle, csak ha valaki vezet a tanfolyam előtt. akkor nem szabad magát elbíznia, mert zért bukik akkor meg.
5/15 A kérdező kommentje:
Csak mert majd jövőre lehet leraknám. De még sosem vezettem kocsit. Itthon azt mondják, hogy fölösleges, úgyis ott elmondják ezért nem próbálhatom meg a miénkkel.
2013. máj. 9. 20:39
6/15 anonim válasza:
Én akkor ültem először a volánnál, amikor az első rutinórám volt.
Viszont évekig az volt a kedvenc "szórakozásom" hosszabb utakon az anyósülésen ülve, hogy figyelem, apám mit csinál egyes helyzetekben városban, illetve országúton. És most nem csak a forgalomra gondolok, hanem arra is, hogy hogyan kezeli a kuplungot, mekkora gázt ad egy-egy szituban, mikor vált fel/vissza, és hasonlók.
7/15 A kérdező kommentje:
Én meg alapból tartok az ismeretlen helyzetektől, a beégéstől egy kicsit. Innen nézve legalábbis, ciki hogy fiú létemre úgy megyek el a rutinra. persze ez úgyis hülyeség:D
2013. máj. 9. 20:41
8/15 anonim válasza:
12 évesen vezetem autót előszőr a fati zsigályát 14 éves koromra a kisvárosunkban már eltudtam közlekedni 17 évesen kezdtem a jogsit szóval 5 évig gyakoroltam de akkoriban még lehetett vagyis nemlehetet akkorsem csak nem nagyon szóltak érte a rendőröksem főleg hogy akiriban még szinte mindig ahelybéliek voltak de ez nálunk vidéken volt pesten szerintem már akkoriban sem lehetet ezt megcsinálni :)
9/15 A kérdező kommentje:
Kimaradt szal: úgy megyek el a rutinra, hogy nem tudok sehogy sem vezetni.
2013. máj. 9. 20:44
10/15 anonim válasza:
nem ciki hogy még nem vezettél autót, nem minden családnak van autója még egy trabantjukse:)Szóval ez nem ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!