LADA 2107 első autónak (bővebben lent)?
Na szóval egy ilyen autót szeretnék első autónak, az lenne a kérdésem, hogy van hozzá még alkatrész rendesen? Egy pár évre még lesz hozzá? Mennyi lehet az átírás? Mennyire olcsó a fenntartása? Megérné-e benzin/gázost venni? Nem gyengébb, nincsenek- e hátrányai a benzineshez képest.(Nekem az lenne az első, hogy megfelelően beállítattnám a karbit, és akkor a benzines se eszik vészesen.
Köszi előre is!!
Sztem gondold át, csak a nyűg van ezzekkel, ennyiből már újabb / korszerűbb kocsit lehet venni.
Pl.
Swift 1.0
Daewoo Tico
Maruti 800 DX
Fiat Uno
B Corsa 1.0
Fiesta 1.1
Polo 1.1
A Corsa
Nekem az a véleményem, hogy ezekért a keleti szemetekért már nem érdemes pénzt adni, max akkor, ha veteránozni kell.
Ha meg már Lada kell, akkor inkább Samara 1.3.
A kérdéseidre már választ kaptál másoktól.
"gatyádat ráfogod költeni...amennyit eszik is"
Ha napi több száz km-t ingázol autópályán, akkor oké, aláírom hogy így van és akár fél liter is sokat számít a fogyasztásban.
De ahogy a kérdező szavaiból kiveszem, ő nem ez a kategória.
Néha elmenni erre-arra, havi egy tank benzint elautózva, a fogyasztásból egy-két ezres a többlet. Ami ilyen használat mellett bőven visszajön a biztosítás és alkatrészárakon.
Amúgy azt én sem értem hogy hogy lehet egy Fiat Unovan összehasonlítani. Ugyanis már volt hozzá szerencsém és az egy rettenet. A Lada ezerszer autóbb.
Nem rossz választás, mert fillérekért van hozzá alkatrész. Gyakran lehet találni olyat, aminek csak 1-2 tulajdonosa volt, meg garázsban tárolták. Én nem vennék benzin-gázosat, mert sokan bizalmatlanok vele szemben, ez hátrány a későbbi eladásnál.
Azért nézzél meg más fajtákat is, itt a Totalcar összeállítása pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!