LADA 2107 első autónak (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Na szóval egy ilyen autót szeretnék első autónak, az lenne a kérdésem, hogy van hozzá még alkatrész rendesen? Egy pár évre még lesz hozzá? Mennyi lehet az átírás? Mennyire olcsó a fenntartása? Megérné-e benzin/gázost venni? Nem gyengébb, nincsenek- e hátrányai a benzineshez képest.(Nekem az lenne az első, hogy megfelelően beállítattnám a karbit, és akkor a benzines se eszik vészesen.
Köszi előre is!!
2014. jún. 26. 11:32
1/25 anonim válasza:
Van hozza alkatrész és lesz is. Ukrajnából bármi beszerezhető hozzá elég olcsón. Az átírási díj ccm függő, számítsd ki. A gázos hátránya az hogy gyengébb lesz az autó.
Ha nem értesz hozzá és nincs ismerősöd aki megszereli, elég sokba fog kerülni a fenntartása. Idősek már és mindig előjön rajtuk valami kis hiba.
2/25 anonim válasza:
"A gázos hátránya az hogy gyengébb lesz az autó." - Pont hogy nem.
3/25 anonim válasza:
Amennyiben értesz a szereléshez, és ezt az út szélén is hajlandó vagy csinálni, valamint nem zavar a fapad és hogy minden pontatlan benne, akkor jó vétel.
4/25 A kérdező kommentje:
hát újabb autóra nem lesz pénzem, elsőre szerintem megfelelő, ismerős hát van ismerős aki olcsón csinálja a dolgokat, meg amúgy tetszik az autó.
2014. jún. 26. 12:41
5/25 anonim válasza:
hát az hogy tetszik az autó, attól nem fog megjavulni... gatyádat ráfogod költeni...amennyit eszik is, meg amennyi bajod is lesz vele.. mennyi kereted lenne autóra?
6/25 A kérdező kommentje:
Gázzal nem fogyaszt sokat, mert a gáz olcsó, és nincs benne semmi felesleges elektronika ami tönkre mehet, az alkatrész meg aprópénzes rá, csak ki kéne fogni egy jót, hát én elsőre 150-nél nem költenék többet kocsira, mert kell még átíratni stb... Nem hagynám úgy ahogy megveszem, átnézetném stb...
2014. jún. 26. 12:52
7/25 anonim válasza:
Egy Swift jóval korszerűbb, megbízhatóbb, és nem drágább. Lehet fanyarogni hogy neked nem ilyen autó kell, de ha nincs pénzed akkor be kell érni ezzel.
8/25 A kérdező kommentje:
swiftet ennyiért kevesebbet lehet találni, csak újabb autó az, de egyébként nem ez volt a kérdés... de azért zöld!
2014. jún. 26. 13:01
9/25 anonim válasza:
2-es válaszoló, kifejtenéd miért is erősebb a gázos autó?
10/25 A kérdező kommentje:
ez engem is érdekelne :D. Akinek van ilyen autója az is írhatna :D.
2014. jún. 26. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!