Szerintetek elsö autónak jó lenne egy Opel Vectra A? Inkább benzines vagy ízeles?
Figyelt kérdés
Számomra ez megfizethetö lenne csak abban nem vagyok biztos, hogy ez lenne-e a jó választás. Konkrétan ezekre gondoltam:
Az elsö kettönek érvényes a müszakija, a harmadikban nem vagyok biztos de szerintem még annak is érvényes.
2014. jún. 14. 10:56
1/10 anonim válasza:
Ha találsz olyat, ami nincs szétrohadva, akkor jó választás. A dízelekről nem tudok semmit, de a benzinesek nagyon jók. Csak ne a legkisebb motorral vedd.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ azért bíztam benne, hogy nem rossz autó. :D
2014. jún. 14. 11:07
3/10 Dörmögő válasza:
Egy 2000 benzines nem túl takarékos. Főleg városban nem. Dieselből nem tudom hogy milyenekkel szerelték még de az 1.7-es Td isuzu a legjobb választás opelben ha a dieseleket nézzük.
4/10 anonim válasza:
Arra figyelj hogy ne legyen porrá rohadva az alváza.
5/10 anonim válasza:
3.
A 2000 lehet hogy nem valami takarékos, de az 1200 kilós autót csak ez mozgatja kellő dinamikával.
6/10 Dörmögő válasza:
Az 1.6-os motor az valóban kevéske lehet, de talán az 1.8-as (tudtommal van olyan is) lehet egy kompromisszum a fogyasztás és a menetdinamika terén is. A 2.0 benzines városban simán beszürcsölgeti minimum a maga 10 literjét ami nem kevés.
7/10 anonim válasza:
Vezettem ilyen autót 1.6-os 75 lovas motorral. Nem tudom milyen a nyomatékgörbéje, de túlzás nélkül katasztrófa volt az érzet ahogy ment.
Egy 1.3-as Yarissal állva hagytam volna.
8/10 A kérdező kommentje:
Drága lenne egy ilyenben szervópumpát cserélni?
2014. jún. 16. 10:47
10/10 anonim válasza:
Ha a kasztni jó állapotban van nem lehet mellényúlni. :) Nekem 1.8 van a legutolsó szériából, igazi utazóautó, jó hosszú váltóval, nem a lámpánál való gyorsulásra találták ki, de nagyon nyomatékos a motor. Jó vezetni és nagyon kényelmes. Ha elkezd rohadni, akkor sokat kell vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!