Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék autót vásárolni,...

ZsoltiLaczkó kérdése:

Szeretnék autót vásárolni, Volkswagen-t vagy Opel szeretnék de nem ez a problémám, hanem az hogy Dízel vagy Benziles legyen?

Figyelt kérdés

#dízel #vagy benzines
2014. ápr. 20. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
milyen árba néztél milyen kategóriát, évi hány kilómétert mész
2014. ápr. 20. 17:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Nos kb. 3000 Eurot szánnék rá , de 19 éves vagyok és meg kb. 1 évet suliba kell járnom oszt nyomás melóba. Gyakran használnám de nem mindig nagy távra.
2014. ápr. 20. 17:32
 3/8 A kérdező kommentje:

1.6-os benzines vagy 1.7-es Dizel között szertnék választani

nekem jobban tetszik a dízel de gondoltam be írom ide a kérdést hátha könyebb lesz dönteni.

2014. ápr. 20. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Benzinest vennék a helyedbe.
2014. ápr. 20. 17:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Bár ha 1,7es diesel ez alatt gondolom az opelt érted, az a motor kb megölhetetlen, az se rossz választás
2014. ápr. 20. 17:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Na igen én is pont így látom és ez a problémám , ezért jó lenne , ha valaki komolyabb indokokat is tudna mondani . Nekem mindenki azt mondja hogy nekem benzines lenne a jobb mert kicsi távra kell , de én szeretném ha annak az autónak lenne ereje, mivel úgyis mindenképpen egy kombit veszek. De azért kérnék pár komolyabb indokot is . Köszönöm!
2014. ápr. 20. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha kombi kell, sokszor megpakolva, akkor inkább az 1,7 dieselt vedd
2014. ápr. 20. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem egy 1.7CDTI-m van és imádom. Erős, nyomatékos, jól megy és nagyon jól fogyaszt.

Viszont! A te helyedben maradnék az 1.6 esetleg 1.8 benzin mellett. Azzal talán kevesebb a rizikó és a kopásból, elhasználódásból eredő szervizköltségek, főleg használtan.

Ilyenekre gondolok: Lendkerék + kuplung csere: 200.000ft, nagynyomású szivattyú: 600.000Ft, porlasztócsúcs: 120.000Ft és 4 db kell belőle...

Ilyen, előre nem látható költségekre szerintem nem vagy felkészülve ha még tanulsz...

A másik, hogy a dízelnek kell legalább 7-8km. Addig be se melegszik. Addig jobban kopik, összekormolja az EGR-t, eltömíti a DPF-et amiből megint csak újabb költséges problémák adódnak.

2014. ápr. 20. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!