Szeretnék autót vásárolni, Volkswagen-t vagy Opel szeretnék de nem ez a problémám, hanem az hogy Dízel vagy Benziles legyen?
1.6-os benzines vagy 1.7-es Dizel között szertnék választani
nekem jobban tetszik a dízel de gondoltam be írom ide a kérdést hátha könyebb lesz dönteni.
Nekem egy 1.7CDTI-m van és imádom. Erős, nyomatékos, jól megy és nagyon jól fogyaszt.
Viszont! A te helyedben maradnék az 1.6 esetleg 1.8 benzin mellett. Azzal talán kevesebb a rizikó és a kopásból, elhasználódásból eredő szervizköltségek, főleg használtan.
Ilyenekre gondolok: Lendkerék + kuplung csere: 200.000ft, nagynyomású szivattyú: 600.000Ft, porlasztócsúcs: 120.000Ft és 4 db kell belőle...
Ilyen, előre nem látható költségekre szerintem nem vagy felkészülve ha még tanulsz...
A másik, hogy a dízelnek kell legalább 7-8km. Addig be se melegszik. Addig jobban kopik, összekormolja az EGR-t, eltömíti a DPF-et amiből megint csak újabb költséges problémák adódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!