Autót szeretnék venni, de nem tudom mi lenne a legjobb választás! Tudnátok segíteni a választásban?
Lehet hogy túl sok az elvárásom de azért leírom mire is gondoltam pontosan és remélem tudtok mondani valami király kis kocsit.:) szóval sportos kinézetű autót keresek, alacsony fogyasztással, nem muszáj hogy erős legyen a motorja de legyen megbízható, olyan amit szépen lehet tuningolni de nem ilyen homasita feelinggel hanem ízlésesen (tudom hogy ez nagy részben rajtam múlik), lehetőleg manuális váltóval, nem versenyezni akarok és lenyomni mindenkit csak egy olyan kocsit ami után megfordulnak és azt mondják: ,,az anyja de jól néz ki!" :)
van néhány elképzelésem is leírom ezeket is és kérlek mondjátok meg melyik szalon képes:)
1993 Mitsubishi Galant 2000 glsi; VW Jetta 1.6D; Opel Calibra 2.0 16V; Mercedes 190, 200,300 D
most hirtelen ezek jutottak eszembe :)
amúgy golfot nem szeretnék mert szerintem az túl mainstream és civicet sem szinten emiatt :)
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM AKI SEGÍT VÁLASZTANI VALAMI HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ CIRKÁLÓS KOCSIT!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!