Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téli esküvő. Szeretnék (bevált) tanácsokat, tippeket adni téli esküvő helyszín választásban?
Legyen hócsata, meg fürdessétek meg a násznépet:D
Legjobb esküvő lenne :D
Ha lesz hó idén, szerintem egy lovasszános menyasszonyi hintó tök romantikus lehet :)
És a kastély vadászház dolog télen is működhet, maximum bent. Sőt így bent még szebb lenne, ropog a tűz a kandallóban megy a buli, kint meg szakad a hó :)
Utána meg egy gyönyörű egzotikus vagy egy hasonló beállítottságú hely nászútnak, ááá... nagyon tetszene :)
Én egyszer voltam téli esküvőn, úgy emlékszem 4 éve. Akkora hó volt, hogy már attól féltem nem érek oda, pedig én voltam a tanú. A belváros hotelének éttermében volt a buli, közel a polgármesteri hivatalhoz, így szerencsére a nagy hó, és az éjszakai -20 fok ellenére könnyen parkoltunk és nem kellett messzire menni a szállásra.
Persze kicsi a valószínűsége, hogy nektek is ilyen extrém időjárás lesz.
Szinte a másodikét akartam leírni :) lovasszán, vadászház, kandalló.. :)
de ehhez fehér karácsony dukál! Neked meg prémes köpeny a ruhád felé :):
Anyukám is télen esküdött, és volt prémes köpenykéje (derekáig ért, nyaknál kellett összekötni) :) tiszta hókirálynő!
A dekor pedig nem az a jeges, fehér, hanem "faházas":
Köszönöm szépen, ezek szépen :)
Esetleg valakinek valami konkrét ötlete, ahol tényleg részt vett már téli esküvőn? Pest környékén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!