Első autónak Honda Civic 1.6 VTI (160Le) (? ) Megfelel első autónak?
Tetszik a külseje, belseje, mindene.Kicsit drágának tartom.
Jöhetnek személyes vélemények, tapasztalatok.A ferdehátú Hondáról van szó :)
Előre is köszi a válaszokat.
Én is az utcán rohangálva láttam meg, és rohadtul megtetszett.
Na ötletek?:)
Ha neked ez tetszik. Vagy már tetszik a BMW is? :P
Én mondjuk egy forintot nem adnék ezekért, de nem vagyunk egyformák. Egyszer láttam egy eladó Civicet, igaz az csak stock 1.5 volt, de bőr belsővel elég pofás volt. :D
Elso autonak semmikeppen sem... Nekem volt VTi-m es tapasztalatbol mondom nem lehet megallni, hogy az ember ne tapossa ki a belet is. Ebbol kifolyolag nagyon sok a lerugott, szetb*szott, agyon biztositozott peldany.
Nem mellekesen friss jogsival en azt mondom tul eros auto, meg a sima 1.6 vtec-et is soknak mondanam.
Nezzel elso egy 1.4 90le-s valtozatott, egy reszt fenntartasilag is jobban josz ki, mas reszt van eselyed tulelni a tanulo idoszakot. Optikailag szinte semmi kulonbseg sincs.
A fogyasztasa sem volt nalam keves, 10-11 alatt soha nem fogyasztott...
Hja es hacsak nem mas nevere teszed az autot akkor eleg komoly havi koltsegekkel szamolhatsz (biztositas, teljesitmeny ado,stb...)
En imadtam pedig egy fapados sz*rnak tartom a mai napig is , de amikor az ember nyomta neki a hangja miatt mindent elnezztem neki...
Köszi a váalszokat, lesek egy 90 lovasat :)
bmw-k is tetszenek, pont nézegettem őket...:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!