A hondáknál az EK jelölés mit takar? Valaki részletes infót legyen szíves!
Figyelt kérdés
VTEC motorral ellátott civicek? melyikek?2014. jún. 12. 16:25
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
köszi! és az ek 4-9 mit takar a szám? plusz ebből nemtudtam meg, h melyik civicek VTEC motorosak
2014. jún. 12. 18:43
3/10 anonim válasza:
Az EK jelölés a generációt takarja, a 6. generációs Civicek voltak EK jelölésüek ( meg EJ és EM xD ).
AZ EK volt a 3 ajtós, az EJ a sedan és az EM a coupe.
EK1 (1.5L SOHC VTEC-E model)
EK2 (1.3L model)
EK3 (1.5L SOHC VTEC-E model)
EK4 (Japanese SiR, European SiR and/or VTi)
EK6 (Japanese 1.6L SOHC model)
EK7 (Japanese 1.6L SOHC model)
EK9 (Japanese Type R)
Amúgy az angol WIKI elég részletes a boyracer kategóriában, hagy ne másoljam ki az egészet:
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! ezzel sokat segítettél. :) viszont én nem hiszem, hogy az a boyracer kategória lennék. Nekem nem arra kell az autó.
2014. jún. 13. 21:25
5/10 anonim válasza:
Igazán nincs mit.
Nem is rád értettem, a civicről már nehéz lesz lemosni ezt a jelzőt az utókornak :D
6/10 A kérdező kommentje:
Hát sajnos igen... én pont ilyen emberek kezéből nem szeretnék kocsit venni :D
2014. jún. 14. 18:47
7/10 anonim válasza:
pontosan! az EK a 6. generàciós hatchnek a jelzése és az EK9 az utolsó válrozata, ezért is tartják olyan nagy becsben
8/10 A kérdező kommentje:
Hát igen :D De jó lenne egyre beruházni... :) :D
2014. jún. 20. 20:49
9/10 anonim válasza:
(előző vagyok) EK9-est már én is keresek egy jó ideje, de itthon csak gyűjtőknél található akik természetesen nem válnak meg tőle, viszont tudomáson szerint szép számmal van jelen a típus Angliában, csak hogy ők fordítva közlekednek... bár aki keres talál is úgyhogy sok sikert hozzá!
10/10 A kérdező kommentje:
Hát igen. én is nézegetem már jó ideje... néztem angilában, németorszgában meg most osztrákban. De nagyon megakadt most a szemem egy 94es 1.6 sedanon. Az a baj az itthoni Hondákkal, hogy nagyon nagy számban már szétvannak hajtva szegények... Remélem, hogy Te is találsz számodra megfelelőt :)
2014. júl. 1. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!