Elso autonak ezek kozul melyik lenne a legjobb valasztas?
Lany vagyok es napi hasznalatban lenne heti v kethetente 250 km megtetelevel
Kocsik:
Citroen c4 1.4 sx
HONDA JAZZ 1.2 S
PEUGEOT 307 Break 2.0 HDi Riviera
RENAULT
MEGANE Mégane Limousine
1.5 dCi Dynamique
Legalabbis ezeket neztem. Vagy tudtok ajanlani?
Elore koszi es bocs az ekezethiany miatt.
Jazz +1
C4 et meg almodban is keruld!
Nos ilyen tavokra dizelt nem vennek mert feleslegesnek tartom. Ugyhogy szerintem maradj a benzines mellett.
Citroen C4: az 1.4-est kerulnem mert nem tul eros viszont erejehez kepest sokat eszik. Ami viszont nekem nagyon bevalt az az 1.6 110le-s benzines. Jol is megy es nem eszik olyan sokat mint az 1.4. Nekem kupem volt C4-bol (volt benzines es dizel is), nagyon szerettem oket es soha nem hagyott cserben egyik sem pedig egyiket sem kimeltem...
Honda Jazz: biztos jo, sokat tapasztalatom nincs vele, nem vagyok Honda parti...Illetve egy HOndam volt ami tetszett (98-as VTi Civic sedan)
Peu 307: ugyanazt mondom rola mint a C4-rol (ugyanazok a motorok vannak ebben is mint a citroenben)
Renault Megane: szinten keruld az 1.4-est, inkabb 1.6-ost nezzeges. A benzines renault-kban eloszeretettel szokott elronlani a trafo, erdmes tartani tartalekot a kocsiban, nem nagy dolog kicserelni. Illetve az 1.5DCi-nel erdemes kerulni a Delphi uzemanyagrendszerueket, elege hisztis...
Ezek közöl a Jazz, egyértelmű.
De célszerűbb lenne egy német autóban gondolkozni.
Egy Opelt, még a Suzukinál is olcsóbban fenn lehet tartani. A VW-nek meg presztízse is van rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!