141/157 anonim válasza:
na, azé csak van pénz ebben az állami támogatásban. többezer hektárnál micsoda jövedelmező...
142/157 anonim válasza:
Akkor most nekem segítsetek! Én milyen autót vegyek 200 000 000 000 - ból?
143/157 anonim válasza:
utolsó, csekkold le a 10. oldalt ott vannak képek a kocsiról, aztán kitudja kamu-e, az viszont biztos, hogy te egy idióta vagy
144/157 anonim válasza:
akár kamu akár nem, az autó tényleg egy F01-es szériás 7-es, tehát 2009, vagy az utáni modell, ennek megűllapításához még csak autóbuuzinak sem kell lenni, fél perc google képkeresés után össze lehet hasonlítani leginkább a lámpa vonalánál lejjebb engedett hűtőrács alapján, a régebbi, és az aktuális hetes képeivel. Ebből pedig van ugye hibrid, ami látszik a kérdező által feltöltött középkonzolos képen is. ettől még lehetne kamu, de eddig nem sikerült senkinek bebuktatnia! :D
145/157 anonim válasza:
Csak azt nem értem miért emelte ki ennyi idő után, nekem csak ez gyanus egy kicsit, esetleg dicsekedés, amolyan megmutatom a parasztoknak hogy már pedig én nem vagyok kamus lofas.zjóska?
146/157 anonim válasza:
Kár, hogy a mérnök cimbora ugyanaz, aki az első oldalon ajánlgatta az M5-öt...
147/157 bp1985 válasza:
Simán kideríthető. 1fotó a forgalmiról, 1 a kocsiról rendszámmal, meg 1 a személyiről...
148/157 anonim válasza:
aha mert van olyan balf.asz aki ezt felrakja az internetre
149/157 anonim válasza:
147 persze a személyi igazolványát ne szkennelje be neked?esetleg egy próbakör az autóval? szerintem nem kell neki semmit se bizonyítani, főleg nem ilyen szánalmas módon amiket ti írtok, hogy ezt ragassza ide, azzal fotózza le, ilyen videót csináljon stb. egyrészről nem a csicskátok, hogy így parancsolgassatok, másrészt meg mindenki azt hisz amit akar
150/157 anonim válasza:
"legegyszerűbb ha olyan képet csinál amin mondjuk a műszerfal előtt tart egy négyzetrácsos papírt amire ferdén fel van írva, hogy "gyakorikerdesek.hu 2014.06.11"
Ezt irta egy előző válaszoló, és elég bizonyiték lenne. De mivel azóta a kérdező nem reagált semmit, igy kétséges az egész dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!