131/157 A kérdező kommentje:
130 szerencsére a mérnök cimborámnak köszönhetően most jó pár milliót megspóroltam szóval maradt egy kis suska a számlámon ami fedezi az ilyen jellegű kiadásokat
2014. jún. 10. 23:51
133/157 A kérdező kommentje:
pokerstars on nyertem 6-Max PLO Omahával
2014. jún. 10. 23:56
135/157 A kérdező kommentje:
hát igen mint láthatod ;)
2014. jún. 10. 23:58
136/157 anonim válasza:
de iszonyat szerencse kell ám ehhez azt ugye tudod? :D
137/157 anonim válasza:
Készíts már magadról, a "mérnök" cimborádról meg az autóról egy bemutató videót :)
Kezeteket fel akik szerint a mérnök cimbi és a kérdező ugyanaz.
138/157 anonim válasza:
Nem tudom mi az igazság, de ha tényleg megvan az autó, akkor gratula hozzá és a pókerhez is!
139/157 bp1985 válasza:
Kamerája nincs, a mérnök meg elutazott külföldre :)
140/157 anonim válasza:
legegyszerűbb ha olyan képet csinál amin mondjuk a műszerfal előtt tart egy négyzetrácsos papírt amire ferdén fel van írva, hogy "gyakorikerdesek.hu 2014.06.11"
de amúgy nem tökmindegy? mit hergelitek itt magatokat? vagy grat neki ha erre veri a dákót, hogy kamuzik minden ökörséget, vagy azért grat, mert mázlija volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!