Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1,5 millióból milyen kombi...

1,5 millióból milyen kombi passatot vegyek?

Figyelt kérdés
Feltételek: alacsony fogyasztás,alacsony fenntarthatóság, meg hogy dízel legyen. Köszi a válaszokat előre is.
2011. jún. 5. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Olyan hűdenagy választék nincs, 1,9TDi és 2,5 V6 TDi van.

Az 1,9-es kevesebbet fogyaszt városba, a 2,5-ös jobb sztrádán, viszont több rá az adó és városban is többet eszik.

2011. jún. 5. 10:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. de ha tudtok más ilyen kombi autót ami nagy akkor küldhettek linket. de mondjuk úgy gondoltam hogy megmondanátok hogy pl 3 as vagy 4 es .
2011. jún. 5. 11:06
 3/8 anonim válasza:
2001 es 1.9 tdi -t tudsz venni szerintem nezd meg az autoparkokba vegyel jo allapotut varos kozt maxx 6literrel ki josz es meg cafolom az elottem valaszolot !!! autopajan evvel is jol lehet haladni!! 160 at siman konyeden megy.... foleg ha 6 sebesseges a valtoja
2011. jún. 5. 11:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az emberünknek a pályán való 160 pont az utolsók közt szerepel, mert gondolom családi autó kell.

Nos valóban kérdéses melyik éri meg, Én tuti a 2.5 v6-ot venném, mert nagyon jó a hangja és dinamikusabb, viszont állítólag elég bajos motorok ezek..... gondolom egy gondos gazdánál aki nem úgy van vele, hogy "vw, ez nem megy tönkre" annál ilyen gondok nem merülnek fel.

Az 1.9 tdi is jó, a hatos váltóval mégjobb és valóban 6-7 literrel el lehet vele menni vegyesben, a 2.5 v6-al 8 liter körül.

Szerintem ne ragadj le a dízelnél, mert drágábbak az alkatrészek és amennyivel több adót, kötelezöt fizetsz rá, annyival nem eszik kevesebbet, meg ugye bármi gond van, duplájába kerül...

Nézz benzin-gázost esetleg.

2011. jún. 5. 12:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat igen családi autó kéne, de dízelt szeretnék még a régebbi 3-as passatba gondolkodom, de ha tudtok linket küldeni családi kombikról 1,5 millió ft-ig azt megköszönöm.
2011. jún. 5. 12:33
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ezt a hármat nézesd meg szerelővel és aztán válassz.

Mindegyikből alkudható 50-100.000 - ha készpénzzel fizetsz.

Remélem segítettem.

Jó szerencsét!

2011. jún. 5. 13:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Kösz a linkeket, de pd tdi-t nem fogok venni mert az köztudott h a vw legrosszabb motorjai közt van pl drága fenntarthatóság
2011. jún. 5. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor vegyél benzinest és gázosítsd. Plusz két kiló és 220-ért tankolhatsz.

[link]

2011. jún. 5. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!