1,5 millióból milyen kombi passatot vegyek?
Olyan hűdenagy választék nincs, 1,9TDi és 2,5 V6 TDi van.
Az 1,9-es kevesebbet fogyaszt városba, a 2,5-ös jobb sztrádán, viszont több rá az adó és városban is többet eszik.
Szerintem az emberünknek a pályán való 160 pont az utolsók közt szerepel, mert gondolom családi autó kell.
Nos valóban kérdéses melyik éri meg, Én tuti a 2.5 v6-ot venném, mert nagyon jó a hangja és dinamikusabb, viszont állítólag elég bajos motorok ezek..... gondolom egy gondos gazdánál aki nem úgy van vele, hogy "vw, ez nem megy tönkre" annál ilyen gondok nem merülnek fel.
Az 1.9 tdi is jó, a hatos váltóval mégjobb és valóban 6-7 literrel el lehet vele menni vegyesben, a 2.5 v6-al 8 liter körül.
Szerintem ne ragadj le a dízelnél, mert drágábbak az alkatrészek és amennyivel több adót, kötelezöt fizetsz rá, annyival nem eszik kevesebbet, meg ugye bármi gond van, duplájába kerül...
Nézz benzin-gázost esetleg.
Akkor vegyél benzinest és gázosítsd. Plusz két kiló és 220-ért tankolhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!