Hogyan lehet lowridert épiteni egy kombi Ladából?
Mármint csak le akarod ereszteni porig, vagy szintszabályzós, "ugrálós" futóművet is alá?
Az utóbbi nem olcsó és sok alkatrész beépítésével és átalakításával jár. Kell egy készlet kompresszorral, azt meg kell táplálni hogy termelni tudja a levegőt, kell egy tartály, néhány méter cső, szabályzóelemek/szelepek és a 4 "gumipogácsa". Nem tudom milyen áron mennek, a google első találatán 900 dollárért szerepel a készlet, de ahhoz a Ladán elég sokmindent át kellene faragni.
Ha csak azt akarod hogy alacsonyan legyen a hasa, akkor jöhet a falusi módszer: nagyflex elő, rugók kiszed, úgy saccra valamennyi levág belőle és mehet vissza. Utána majd nem lehet beállítani a futóművet és meg fogja enni a gumikat, de legalább fennakad minden fekvőrendőrön.
Sima ügy. :D
Kell hozzá nagy adag pénz, aminek a nagyrészét el kell költeni egy olyan FBSS vagy hogyhívják készletre, aztán hozzá kell improvizálni a futóműhöz. Bármelyik lowrideres oldalon találsz angol leírást arról hogy hogy is megy az átalakítás, a legalapabb készlet 900 USD környékén kezdődik ahogy láttam.
Ha megnyerném a lottót biztosan megcsinálnám egy ezerkettes kombival. :D
Rákerestem a Lada futóművének a rajzára, ahogy elnézem egy alap készlet elég lenne.
"Atom" lenne egy fehér 1200 kombi, fekete belsővel, hasra fektetve.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!