1,2 Millióból milyen kocsit vegyek?
Jövőhéten terveztem egy autó vásárlást de sajnos csak ennyi a keret... Új autó kizárva hisz ennyiből értelmes kocsit nem lehet kapni. Milyen márkát és típust ajánlotok ami használtan belefér ebbe a kategóriába. Inkább egy öregebb de jobb kocsit vegyek vagy egy egyszerűbbet ami újabb? (pl egy 8 éves BMW vagy egy alig használt kis Daewoo?)
Annyi a kritérium h elférjek benne (elég nagydarab vagyok) ill legalább 75-80 Le-s legyen minimum.
Előre is köszi mindenkinek:)
Persze csak 1000 ccm fölött gondolkozom én is....
Az a Bömbi jól néz ki amit mutattál. Csak félek h olyat fogok ki amit vmi huszonéves "f@szagyerek" szénné hajtott előttem....és sajna nincs autószerelő ismerősöm, én meg annyira nem értek hozzá...
De ha ennyiből kijön egy jó ár/érték arányú jó állapotú BMW akkor jó választás lesz.
Inkább városban vagyok de nagyon dinamikusan és pörgősen vezetek így elsősorban pörgős kocsit keresek. Kis sportosat. A nagy lomha hodályok nem mozgatnak.
szerintem ebből már egy elég jó állapotú 4 es golfot veszel vagyis én azt vennék
itt van egy jó
8 éves 105 lóerős 1600 cm3 motor.Szerintem jó kis gép megbízható sok ismerősömnek van hasonló kocsija panaszuk
még nem volt rá.
Persze van olcsóbb is több műszakival.
BMW-t nem ajánlanám mert marha drága hozzá az alkatrész még a 10 vagy a 20 éves BMW hez is és ha egy olyat fogsz ki amit egy taknyos hülye gyerek szétbarmolt akkor gyakran látogathatod a szerelődet és sok 100 ezer forintot ott hagyhatsz de te tudod.
előttem szólónak:
tök bírom, amikor mindenki ezzel jön, hogy a bmw-hez drága az alkatrész..
a vw-hoz szerinted olcsóbb?
amihez drága az alkatrész, az pl. volvo.
a bmw nem azt jelenti, hogy jézusom, csak győzzem fenntartani..
oké, 2000es évjárattól már igen, ott a szervíz és az egyéb költségek ijesztőek igen.
de egy idősebb bmw, ami jó kezekben volt, amellett az összes mai autó elbújhat, kérdezem én, hol lesz az a golf 27évesen? míg egy 83-as e28-as bmw ma is szalad az utakon.
elnézést, hogy nem a kérdésre válaszoltam..
szóval a helyedben a japán kocsik közt nézelődnék, ha inkább városi használatra tervezed, jó állapotú nissan almera, honda civic, toyota avensis van már abban az árban.
érdemes a totalcar-on a népítéletek közt olvasgatnod.
amúgy a bmw-nél nincs kor, csak állapot.
a japán autók meg megkérdőjelezhetetlenül megbízhatóak.
de mindenből ki lehet fogni egyaránt a sz.art...
Pl ez igen jó BMW és nekemis van egy :)
A fogyasztás 7 liter átlagosan
Hosszú úton 6 körül
Városban 8-8,5
Szerintem nagyon kényelmes kis autó, könnyű vezetni, kényelmes, és szerintem teljes mértékben megéri az árát, engem sosem hagyott cserben pedig 230 ezer km lesz benne lassan.
Ha BMW-t veszel az a lényeg hogy gyárit vegyél, ne tuningoltat és akkor minden OK.
Ja amúgy itt a lista:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:56
02:55 vagyok
igen szerintem a Golfhoz képest sokkal drágább az alkatrészek egy BMW be főleg a dízelesbe.
És ha nincs széthajtva igen is jó autók a Volkswagenek persze jók a BMW-k is meg szívesen vennék egyet de ha valami elromlik benne főleg egy 2000 vagy a feletti évjáratúban ki kell nyitni a pénztárcát.
"kérdezem én, hol lesz az a golf 27évesen? míg egy 83-as e28-as bmw ma is szalad az utakon."
Ha nincs szét barmolva akkor 30 évesen is az utakon lesz.
Képzeld van 80 as évjáratú 1 es Golf ami az utakon van és tökéletes állapotban van viszont egy BMW vel könnyen azt hiheti az ember hogy ő az utak királya és mindent megtehet addig amíg egy fára fel nem csavarodik.
Szóval inkább VW mint BMW.
02:55 .. értelek, de azért megnézném, hogy az a 8éves golf, amit belinkeltél hol lesz 30évesen..
majd valamelyik új seatba, darabokba.
én ezt úgy összességébe értem, nem bmw kiemelésér, de a mai autók közül egy sem éri meg szerintem a 20éves kort.
szóval nem értem az 1-es golf példa hogy kerül elő.
fának csavarodáshoz meg nem kell bmw, bármivel a fának tudsz csavarodni, ami 2-4 kerekű és eléri a 90et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!