Milyen 50es gépet vegyek?
50-es gépek nem tudnak 80-as utazósebességet.
Az én robogómnak 80a vége.
Vegyél olasz nagytestű robogót, 1998 utánit.
Ha sok pénzed van akkor Aprilia RS 50. Ezek elég jók, úgy tudom 2 személlyel is viszi a 80-at.
Szerinted én mivel kezdtem? Amikor vettem törött volt a főfúvóka, és az úszó lyukas volt, úgyhogy inkább vettem egy új karbit. A gyertya is szar volt azt is kicseréltem, kuplung is csúszott azt is megcsináltam, kiszedtem az összes csavart és újat tettem a helyére, a kipufogóban annyi koksz volt, amivel egy évig lehetett volna fűteni a sándor palotát.
Aztán az első 10 kilométeren elkezdett szétesni, először a jobb index engedett el, aztán a kipufogó felfogatónak az az alsó része, aztán a váltókarnak az a gumis része esett le a hegesztésnél, aztán a tükör amit százszor meghúztam kilazult ott a felső csavarnál. Azóta ott áll a garázsban, enegem már kellően felbaxott az a motor, nem akarom megtudni legközelebb mit hagyok ott az út szélén.
A sisakom meg zajszűrő, a felváltás még megy, de a visszaváltás ha nem kell megállni akkor problémás.
Most jut eszembe egy üresvisszajelző is jó lenne.
Egy 50-es kétütemű motor sem tud tartósan 80-as utazósebességet. 80-90 közötti végsebességet tudnak, de azt gyk. mindegyik, amelyik normálisan össze van rakva és be van állítva.
Valószínűleg a mostani robogód is tudna 80-at menni, ha elvinnéd egy hozzáértőhöz, aki beállítaná normálisan... Még a kínai gagyi sz@rok is mennek 70-et lazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!