Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1,2 Millióból milyen kocsit...

1,2 Millióból milyen kocsit vegyek?

Figyelt kérdés

Jövőhéten terveztem egy autó vásárlást de sajnos csak ennyi a keret... Új autó kizárva hisz ennyiből értelmes kocsit nem lehet kapni. Milyen márkát és típust ajánlotok ami használtan belefér ebbe a kategóriába. Inkább egy öregebb de jobb kocsit vegyek vagy egy egyszerűbbet ami újabb? (pl egy 8 éves BMW vagy egy alig használt kis Daewoo?)

Annyi a kritérium h elférjek benne (elég nagydarab vagyok) ill legalább 75-80 Le-s legyen minimum.

Előre is köszi mindenkinek:)

2010. márc. 29. 22:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

vw-t hacsak lehet felejtsd el, persze 10ből1 embernek biztos van róla jó véleménye, de én még csak ojat láttam aki pár év alatt ráköltötte a kocsi árának sokszorosát a szervízre, de iet sokat.

én 2002es toyota corolla kombit vettem 1,3 ért, szerintem ha jót akarsz akkor ennek az évjáratából vegyél vissza egy icipicit, és máris jóhelyen jársz.

Avensis szintúgy tökkéletes, és a többi japán verda is, nem a hű de nagy luxusukról híresek, hanem a megbízhatóságról. (Suzukit azért mégse)

2010. márc. 30. 21:39
 12/22 anonim ***** válasza:

Ja amit kihagytam, én 2 méter 10 cm vagyok, és a corollában röhögve elférek.

Itt egy egész szép kis Avensis: [link]

[link]

Hacsak teheted kombit vegyél szerintem, csak előnye van, én hátrányt nemtudok mondani.

2010. márc. 30. 21:45
 13/22 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:20

miből gondolod hogy 30 év múlva darabokban lesz vagy másik autóban lesz.Ennyi erővel az új BMW-k se élhetnék meg a 30 évet.Ha nem tudnád a Volkswagen is német autó :) és szerintem azért van annyira jó mint egy BMW És szerintem már ez se olyan nagy szám és bizony a BMW-t is szét lehet hajtani mint minden kocsit mert már szerintem ezek is vesztettek a minőségükből mint a többi régi autó.

A 80 as golfot meg azért hoztam fel mert te felhoztad a 83 as BMW-t és szerintem még elég sok 1 es Golf szaladgál az utakon.Persze nem annyira szépek és erősek mint egy BMW de megbízhatóak és még sok golf nem került süllyesztőbe és szerintem elég megbízható és jól össze szerelt autó.

És az alatt mit értesz hogy a egyik autó sem éli meg a 20 évet a mai autók közül.Szerintem ez sok mindentől függ mert ha karban van tartva és nem 100 ezer kilométerenként cserélnek olajat akkor sokáig élhet egy mostani autó is.

Ja és végül.

Persze akárki neki csavarodhat a fának de sajnos a hírekben sokkal gyakoribb a felcsavarodott BMW Mercedes vagy egyéb autó amit már egy taknyos kölyök nem tud uralni.

Na de mind1 szerintem ez nem vita fórum és a kérdező se kíváncsi a mi kis vitánkra :D

2010. márc. 30. 21:53
 14/22 anonim ***** válasza:

na látom ti se tudjátok mi a jó :D

Volkswagen 4ever xD :D

2010. márc. 30. 21:54
 15/22 A kérdező kommentje:

Ahham akkor Wv vs. BMW...

Azért köszi a tippeket. Am ma megyek megvenni (illetve megnézegetni) ha találok egy jót leírom

2010. márc. 31. 09:44
 16/22 anonim ***** válasza:

VW-t ne!! anyámnak is volt és csak szívtunk vele pedig ő tényleg nem hajtja durván.

BMW sokkal jobb, nekem is az van most és 1 millió körül volt ez is

2010. márc. 31. 17:34
 17/22 anonim ***** válasza:

Drukk, és mayd linkeld, hogy mit találttál, őszintén remélem, hogy nem egy szerencsétlen vw be fogsz beleszeretni, hanem egy normális autóba.

BMW javítási költségeiről se sok jót halottam eddig, de annyira sok gond sincs velük.

Nemtudom, hogy pontosan mien célokra akarod használni, de ez kényelmes családi autónak tökkéletesen megfelel:

[link]

bár őszintén ezt az árat egy kicsit soknak tartom.

következő:

[link]

Ha nézed, 100 le körül van mind, erre nemlesz panaszt azt garantálom, van már némi tapasztalatom toyotákkal.

[link]

Nemakarlak semmi konkrétra se rábeszélni, de hosszútávon garantáltam jobbanjársz egy jó japánkocsival mint egy némettel.

2010. márc. 31. 19:14
 18/22 anonim ***** válasza:
bmw-mbe 13 ezer ft volt a gyári új kipuff rendszer a közepétől a végéig (1989-es BMNW
2010. márc. 31. 20:38
 19/22 anonim ***** válasza:

bocs, BMW, nagyon fáradt vagyok :S

A BMW-t amúgy nagyon ajánlom, tuti, hogy elférsz benne és a 316-os a legkisebb és az is 1,6 benzin és 102 lóerő szóval tökéletes. Én is elférek az enyémben és énis nagydarab vagyok

2010. márc. 31. 20:42
 20/22 anonim ***** válasza:
Az Korrekt!
2010. márc. 31. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!