1,2 Millióból milyen kocsit vegyek?
Jövőhéten terveztem egy autó vásárlást de sajnos csak ennyi a keret... Új autó kizárva hisz ennyiből értelmes kocsit nem lehet kapni. Milyen márkát és típust ajánlotok ami használtan belefér ebbe a kategóriába. Inkább egy öregebb de jobb kocsit vegyek vagy egy egyszerűbbet ami újabb? (pl egy 8 éves BMW vagy egy alig használt kis Daewoo?)
Annyi a kritérium h elférjek benne (elég nagydarab vagyok) ill legalább 75-80 Le-s legyen minimum.
Előre is köszi mindenkinek:)
Háát őő izé lehet h nagyon megfogtok utálni de végül is egy Opel mellett döntöttem egy jó állapotú G Astra. Vagy Classic II ki hogy ismeri. Szalonból vettem meg használtan ahonnan faterom vagy egy tucat flotta autót kihozott így Ő VIP-s szal átadás előtt át volt nézve ami kellett cseréltek (olaj fékbetétek stb) ás tudom h jó helyre viszem szervizelni ahol ismernek és jó a viszony ill az ügyfélkapcsolat. A kocsi 32E km-t futott 4 éves gép egyedül a színe nem tetszik sötét olajzöld de attól függetlenül sztem jó vétel volt. ABS légkondi központi zár bár az ablak tekerős sajna :S
Azért természetesen köszönöm mindenkinek így is sokat segítettetek és sok Bömöst meg Wv-t megnéztem mikor faterom szólt h neki van VIP kedvezménye meg flotta kedvezmény meg régi ismerettség meg haver a szalon tulaj stb így gondoltam élek a protekcióval...
4 év az oké, 32e kilóméter nemsok, az ablakot pedig átlehet építeni elektromosra, nemigazán nyúltál mellé.
32 mennyire nemsok, az első kocsim trágyahordozó wagon+ volt, és 5 év alatt ment bele 64e, ugy, hogy gyakorlatilag 2-3 havonta egyszer vettük elő, mert többre nemvolt szükség
szerintem összességében, ha német autó az egy, és egyetlen ami szóbajöhet, akkor végülis az opel mindenképp jódöntés, vw nél 1000 szer jobb, a BMW-nél meg olcsobb.
összességében nemnyúltál mellé.
GZ a verdához, aztán csak óvatosan, negyártsd nekem a hullákat az utakon, van így is elég sok őrült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!