jobban tudom mert 1. autób*zi vagyok 2. nincs a birtokodban més csak egy meztelen lóf*asz
ha nem hiszed üsd be googlebe, fél perc
Üdv.
A képeket én készítettem a Nokia telefonommal, és 5 megapixxeles a felbontása nem 3.
Megnéztük az M5-öt de nem volt eladó, meg nem igazán jött be a cimborámnak, túl erősnek réezte, aztán telefonálgattam, és az egyik kereskedő ismerősömhöz pár napja érkezett egy hibrid 750i, gondoltam ez tuti vétel lesz, első tulajdonostól, egyedi rendelésű modell, alkudtunk 1,5 milliót és elhoztuk azonnal. azért átvizsgáltam amennyire lehetett, de tökéletes állapotban van a gépjármű és nagyon jó a menetteljesítménye is.
És olcsó rá az adó, mert hibrid üzemű, és meglepően jól fogyasztott a hazaúton! És nagyon kényelmes!
Nagyon dícsérte a barátom, szóval megérte, örülök, hogy segíthettem a kiválasztásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!