Milyen autót vegyek maximum 2 millióból? (részletek leljebb)
Természetesen használt autók jöhetnek szóba. Benzinesre gondoltam, mivel nem mennék vele minden nap sokat, csak egy héten egyszer-kétszer 100km körüli távot. Fiatalos és elegáns autó fele húzok, mivel én is fiatal vagyok még (27). Öt ajtóshoz ragaszkodom, 1.6 motor lenne sztem a legmegfelelőbb.
Első saját autóm lenne. Amik tetszenek: Astra H, Golf 5, Mazda 3.
Javaslat, tanács, ötlet? Nagyon szívesen meghallgatnék pár hozzáértőt és tapasztalt autótulajdonost. Köszönöm!
Köszi az eddigi válaszokat!
Első: Fiatot nem nagyon merek venni, a punto annyira nem tetszik, esetleg a bravo. Szinte biztos, h német vagy japán autót fogok választani.
Második: jaja nekem is tetszik az 5-ös golf, sajnos kicsit vegyesek a népítéletek róla, így azért elbizonytalanít. Az astra H külsőre tetszik, belsőleg sajnos nagyon nem, ezért nem tudom biztosan őt választani.
Corolla is esetleg játszhat.
Harmadik: Jó autókat mutattál, de megmaradnék a kompaktabb méretek mellett.
Ami érdekelne, h a mazda 3 mellett mi szól, és mi szól az 5-ös golf ellen, mert egyelőre ez a kettő ami nagyon esélyes.
Köszönöm!
Bár ajtós kompakt kocsit mondtál, de valahogy én fiatalon is ragaszkodtam a megjelenéshez, (szerintem akkoriban egy szép 2107-es jobban nézett ki mint 1 lepukkant 1-es Golf) tehát megnézhetnéd az ilyen Mondeókat is
Mindenképpen az 5 ajtós karosszériához ragaszkodsz?
-Skoda Octacia
-Toyota Avensis
-Renault Laguna
De ha a 4 ajtós is jó akkor passat.
Üdv!
Én F Astra után nem ajánlanék Opelt. A G astra ülése kényelmetlen hosszú távon, illetve z14xe x16se motorkódu motoroknál a computer a hengerfej közelébe van téve, ami emiatt szeret elhalálozni. És nem olcsó ugyebár. Az F Astrával mi bajod? Ha felhasználóbarát autó kell, az 1.6-os 99 vagy azutáni x16szr motoros asztma nagyon jó választás. Szerintem jól is néz ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!