Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha Ti most vennétek autót,...

Ha Ti most vennétek autót, akkor dieselt vagy benzinest vennétek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 06:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Csak is Dieselt! Most is az van. De nem ezeket a legmodernebb dieseleket mert amikor abban elromlik valami az baromi drága. Csak egy olyan 15-éves hagyományos turbó dieselt. Bármivel elmegy nem kényes a külömböző fajta gázolajokra és gazdaságos a fogyasztása. Persze ez csak normális nyugodt kényelmes autókázásra való. Aki sportosan vezet meg állandóan siet nincs ideje télen egy kicsit járatni a motort, és autóversenyzőnek képzeli magát az ne vegyen ilyet!
2014. febr. 7. 07:10
 2/21 anonim ***** válasza:
71%
csak benzinest és csak nagy köbcentiset mivel még fiatal vagyok. ráérek még nyugdíjaskodni...
2014. febr. 7. 07:42
 3/21 anonim ***** válasza:
53%
Most vettem, és benzinest. Diesel nem érdekelt, nem is értem, miért olyan népszerű nálunk.
2014. febr. 7. 07:47
 4/21 anonim ***** válasza:
42%
Akkor elmondom miért népszerű: Ha összehasonlítod a fogyasztásukat pl.:egy 1500cm3 diesel 4,5-5liter gázolajat fogyaszt míg egy ugyanilyen benzines beveri a 6,5-7liter benyát persze ez attól is függ hogy kinek mekkora a lába amit a gázpedálra rak. Szóval hosszú távon ha kiszámolod jobban jársz anyagilag. Meg arról nem is beszélve hogy a diesel lemegy a térképről is /strapabíróbb/ Szerinted a kamionok miért csak dieselek?! Mert hosszú távon életképesebbek és gazdaságosabbak! Most majd jön az hogy én így meg úgy jártam a dieselel hú de szar meg drága volt mert ez meg az romlott el és sokba került a szervizelése. AZT SENKI NE FELEJTSE EL HOGY AMIKOR AUTÓT VESZEL NEM MINDEGY HOGY AZ ELŐZŐ TULAJ MENNYIRE FIGYELT ODA RÁ ÉS TARTOTTA RENDBEN MOTORIKUSAN. Persze mindenki azt mondja hogy nagyon karban volt tartva meg mindig vitte szervízbe de ezt nem mindig kell elhinni még akkor sem ha szervízkönyvel igazolják mert ma mindent be lehet már szerezni. Te meg 2-es vegyél jó nagyköbcentis benzinest! Fiatal vagy még had mennyen jó gyorsan ne nyugdíjaskodj! Csak majd amikor fizeted a gyorshajtásokat meg már nem bírod tankolni a 7-8-9literes fogyasztása miatt és feltekeredsz vele az útmenti fára mert te vagány vagy és fiatal akkor kérlek hogy gondolj egy picit rám! Tudod néha gondolkodni sem árt! Habár erre sokan csak utólag jönnek rá!
2014. febr. 7. 08:18
 5/21 anonim ***** válasza:
44%
7-8-9? jó lesz az 10-15-nek is félgázon! :)
2014. febr. 7. 08:27
 6/21 Beviz Elek ***** válasza:
65%

Benzin, 2.0

Ilyen van most is, nagyon szeretem.

2014. febr. 7. 08:55
 7/21 anonim ***** válasza:
53%
Tudom hogy lesz az 10 meg több is :) De majd idővel rájönnek! Ha azt nézed a 2000-es benzines a 8-at simán megeszi tudom hogy azt mondod hogy nem, de ha azt mondanám kifizetem neked a 8 liter benyát vigyél már 100km-ert akkor igecsak tiltakoznál ellene és keresnéd a kifogásokat hogy most pont nem jó! :) Én az 1700-as TD-vel 5-5,5 max 6 litereel simán eljárok nagy utánfutóval megpakolva és még a kombi autó is megpakolva 7-nél nem eszik többet akárhogy ütöm!
2014. febr. 7. 09:07
 8/21 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Hosszútávon, óvatosan tényleg csak 8at eszik, bár egyszer 7,5re is letornáztam.
2014. febr. 7. 09:12
 9/21 anonim ***** válasza:
68%
Akkor ezt meg is vitattuk! :) Mindenkinek saját joga hogy milyen kocsit vesz! Jó autóvásárlást Mindenkinek!
2014. febr. 7. 09:15
 10/21 anonim ***** válasza:
68%
Kis köbcentis benzinest vennék, illetve van is, de én éves szinten keveset megyek. Természetesen sok km-hez, vagy nagyméretű autóhoz (pl. terepjáró) csakis dízelt.
2014. febr. 7. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!