500 ezer ft-ból ti milyen kocsit vennétek, ha nem a fenntartási költségek minimalizálása a fő szempont?
500 ezer ft körüli összeget szánnék kocsicserére. A papírmunkára és egyebekre van pénz még pluszban.
Olyasmi kocsit szeretnék, amit élmény vezetni, kényelmes, és van legalább egy kis presztízse.
A fenntartási költségek annyira nem érdekelnek, mert mint írtam, élményautót keresek, és nem A-ból B-be szaladgálós városi kocsit.
Szóval tudtok ilyet ajánlani?
Hát akkor jön az amiért mindig megköveznek:
BMW-t ajánlok, mondjuk egy 325-ös E36-ost. Tökéletes élményautó.
Amit irni fogok sokan lefognak ugatni...
En nem vennek e36-ot ennyi penzert, inkabb e30 320 vagy 325 vagy ha valami csoda folytan talalsz 318is az is jo lehet, kevesebb az elektromos kutyu benne mint az e36-ban, nem valtozoszelepvezerlesu (vanos)....
Vagy teljesen mas irany Citroen Saxo VTS vagy Xsara VTS...
A saxo 1.6 16szelep es alapban 118le tobb mint eleg ahhoz a kb 900kg-hoz, vagy ami nekem is volt Xsara VTS 2.0 167Le, nekem nagyon tetszett es strapabiro volt,soha nem hagyott cserben pedig adtam neki rendesen (igaz mindig normalisan levolt szervizelve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!