Ha lenne 5.2 millió forintotok ti milyen új /kizárólag/ autót vennétek? Minőség, megbízhatóság szempontjából.
KIA abból bármelyik, mind jó (Picanto, Venga, Sportage, Optima stb....)
Ma már a legjobb az új autók között.
Ezt a Toyota-bu#iknak üzenem.
Mert ugye mindig csak Toyota Toyota Toyota Toyota.....
7 év garancia miatt is és egy ugyanolyan tudású/minőségű/felszereltségű KIA kb. a Toyota 3/4-ébe kerül.
De amúgy én sem vennék új autót, mert kb. 3/4-ét veheted az új árának és kb. annyit ér.
Ja és egy Tata Nano kb. 500.000 Ft-nyi rupiába kerül (újonnan), tehát ha kihozom a szalonból és elakarom adni még 1.000.000 Ft-ot kell fizetnem a vásárlónak, mert 1,5 millió Ft-tal csökken az értéke.
:D Ezt egy előttem szóló hozzászólásából logikáztam ki.
"Ezt a Toyota-bu#iknak üzenem.
Mert ugye mindig csak Toyota Toyota Toyota Toyota..... " Ennyi erővel akár melyik másik márkát is szipolyozhattad volna hogy Mert mindig csak az opel,skoda VW ,mazda ,ford stb! Ez egy kicsit gyerekes szokás és jól le is járattad vele a kiádat!
Egyébként minek kell az embereket uszítanod egymásnak.Mi jó van eben neked hogy kötekszel és szipolyozod a toyotákat?Egyébként mi bajod a Toyotával?
Csak tud a kián kívül rengeteg márka van még !Mellesleg a kiánál az a 7 év garancia átverés ugyanis nem teljes körű garancia!De ezt a debil bta emberek nem érthetik meg főleg azok akik merciről álmodoznak.
Kérdező mivel új autót veszel teljesen mindegy melyik márkát választod mind jók.Olyat vegyél amilyen tetszik és méretben,motor teljesítményben ,helykínálatban megfelelő neked és kielégíti az igényeidet.
Tessék egy pár márka miit kapsz 5 misiért
CHEVROLET CRUZE
CHEVROLET AVEO
CITROEN C-ELYSEE
CITROEN C4
DACIA DUSTER
FIAT LINEA
FIAT PUNTO
FORD FOCUS
HONDA CIVIC
MAZDA 3
NISSAN JUKE
MITSUBISHI ASX
MITSUBISHI LANCER
OPEL ASTRA
OPEL CORSA
PEUGEOT 308
RENAULT FLUENCE
RENAULT MEGANE
SEAT LEON
SEAT TOLEDO
SKODA FABIA
SKODA RAPID
SKODA OCTAVIA
SUZUKI SX4
SUZUKI SX4 S-CROSS
TOYOTA COROLLA
TOYOTA YARIS
VOLKSWAGEN GOLF
VOLKSWAGEN JETTA
VOLKSWAGEN POLO
Mondjuk én személy szerint a felsoroltjaim közűl ezekre szűkíteném a kört .
CHEVROLET CRUZE
CITROEN C-ELYSEE
FIAT LINEA
FORD FOCUS
MAZDA 3
MITSUBISHI ASX
MITSUBISHI LANCER
OPEL ASTRA
RENAULT FLUENCE
SEAT TOLEDO
SKODA OCTAVIA
TOYOTA COROLLA
VOLKSWAGEN JETTA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!