Ha lenne 5.2 millió forintotok ti milyen új /kizárólag/ autót vennétek? Minőség, megbízhatóság szempontjából.
MaciLaci08 nem álmodozok, hanem az van ennyit erről.
És ne hidd el akkor de már a japán autók nem olyan jók mint régen.
És azért írtam a Toyotát, mert mindeki azt tartja még most is a legjobbnak, még a Carina és az I.gen. Awensis és 2003 körüli Corollák és más tipusaik jók voltak.És nem azt mondom, hogy rosszak, de nem a legjobbak.Még a Totalcar is kimondta, hogy KIÁ-t éri meg legjobban venni.
Én egy néznék: [link]
Ezért az összegért az új autók piacán azért még nem olyan hatalmas a választék.
Én valószínűleg egy J Astrát vennék visszafogott felszereltséggel, hogy beleférjek a keretbe. Esetleg a VW konszern valamelyik autóját.
Én egy Mitsubishi lancert vennék, most ugyis nagy kedvezmények vannak
(1.8as benzin 140 lóval 5 790 000 helyett 4 690 000), szóval ha most lenne 5 millióm én biztos ezt venném. ráadásul ez szivó benzin, nem turbós, igénytelenebb, nem kell turbót felujítani benne, és egyszerü konstrukció.
5.2 millióból semmiképpen nem szar Kiát vennék. Higyjétek el, bár küllemben már nem rosszak, de messze vannak egy Ford Focus műszaki színvonalától, vezethetőségétől stb...
a 7 év gari meg csak parasztvakítás, próbáld csak érvényesíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!