Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót választanátok ti?

Milyen autót választanátok ti?

Figyelt kérdés
8-9 millió forint értékben szeretnék egy használt autót választani, a lényeg,hogy elegáns legyen, ne legyen sport autó , lehet akár cabrio,akár jeep is.

2014. jan. 14. 21:43
 1/8 A kérdező kommentje:
Mármint régebbi cabrio.A sport autóra pedig azt értettem,hogy pl: Audi A4, stb. Szóval lehessen bele taposni a gázba, de a fő cél nem az,hogy 200-al hasítok az úton.
2014. jan. 14. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Ennyiért egy új Octaviát vennék, erős motorral, magas felszereltséggel.
2014. jan. 14. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Ebben nem tudok tanácsot adni, mert ennyi pénzt sosem adnék autóért, főleg nem használtért. De jó neked, hogy ilyen ,,gondod" van.
2014. jan. 14. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

8-9 milláért gyönyörű új autókat lehet kapni

pl

Mazda6

Honda Accord

Skoda Superb

Ford Mondeo

Opel Insignia

Toyota Avensis

Chevrolet Cruze

Volkswagen Passat

Ennyi pénzből én biztos hogy nem használt autót vennék

Terepjáró szerűségekből pedig a CHEVROLET CAPTIVA-ra esne a választásom!

Nem német prémium márkák, de új autók és számomra ez a tényező már nagy előny főleg ha az ember hosszú távra tervezi az autóvásárlást!

2014. jan. 14. 22:51
 5/8 aHermann ***** válasza:

Szia!

Ennyi pénzből inkább újat vegyél. Az előttem válaszoló írt modellek közül mindet megkapod nagyon jó felszereltséggel a kívánt áron belül. Jó pár évig garanciás, csak minimálisan kell rákölteni, és te járatod be.

Esetleg még meg lehet nézni:

Mazda6

Kia Optima

2014. jan. 15. 06:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyi pénzem lenne, én vagy egy hibrid limuzint vennék, pl. Toyota Camry vagy Lexus.
2014. jan. 15. 06:50
 7/8 anonim ***** válasza:
mercedes e, a6, az 5ös bmw szerintem nem elegáns inkább egy jaguar xf.
2014. jan. 15. 08:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Kicsit több, mint ennek a század részéből vettem autót, így sajnos nem tudok segíteni :(
2014. jan. 20. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!