Ti melyik autót választanátok?
Ennyi pénzért egyiket sem,mert 250-280ezer km rengeteg bele,és irtózatos összeget fogsz a javitására költeni,10 évesek,már azért adják el,mert romlik el folyamatosan.Persze eladásra kijavitják az aktuális hibákat.
Ennyiért jobbat,fiatalabbat kapni.
Egyiket sem.
Nem sértésként írom, de... Ez most egy korábbi kérdező újabb kérdése (mert ez már a sokadik BMW-t vagy Audi-t jellegű kérdés), vagy csak ennyien szemellenzősök, hogy csak ez a két márka létezik? Ha már az olyan autókat rangon alulinak találja valaki, mint a Toyota, Mazda, Honda vagy a VW, Skoda, akkor is találhat magának előkelő autókat. Miért ne jöhetne szóba a Volvo? Vagy a Saab, aminek most indítják majd újra a gyártását? Vagy ott a Lexus, a Subaru és sorolhatnám még...
A 3.0 literes Diesel motorba nem sok a 250-280.000 km, ezek 500.000-et elmennek mindenféle komoly gond nélkül.
A BMW-t választanám, mert egyszerűen jobban tetszik. Ennyi.
Egyébként mindkettő jó gép.
A kérdés az,hogy a km valós-e, vagy már inkább 400.000 körül járnak, és visszatekergették? :) Érdemes mindkettőt leinformálni, és ha nem márkaszervizes pecsét van a szervizkönyvbe, hanem valami kis maszek szerviz, akkor nem kell hinni még a könyvnek és a szerviznek sem, mert hamisítják. A márkaszerviz talán nem...
Szóval a kettő közül a BMW.
DE való igaz,hogy 2.5 millióért nem biztos, hogy közel 10 éves kocsikat kéne nézegetni. Abból 3-5 éves igazán jó, könnyebben leinformálható, kevesebbet futott kocsikat kapsz, bármennyire is vonzó a BMW-s, Audi-s életérzés. Ha ezek elromlanak, akkor ott zsebbe kell nyúlni.
2 példa:
Kedves 5.válaszoló
A kombi autók nagyon nem tetszenek,meg fontos,hogy automata váltós legyen,mert azt szeretem.De azért köszi :-)
A BMW tetszik nekem is jobban,pedig nagy Audi-s vagyok :-)
Még annyi, hogy az általad linkelt BMW elég lelakottnak tűnik belül a 280.000 km-hez képest...
Az én Focusom 5 éves, 230.000 van benne (ezért is gondolkodj el a 9 éves 280.000 km-en...), és szinte újszerű.
"Egyszerűen a márka az márka."
Volt már több mint közeli kapcsolatom 740-es BMW-vel meg ugyanakkori 605-ös Peugeotval és az ég egy adta világon semmi különbséget nem vettem észre kényelemben, kidolgozottságban, minőségben. Sőt, a tulaj sem...vagyis csak tankoláskor meg javításkor, akkor kétszer annyit költött a BMW-re. Lehet, hogy az egyik csak 190 lóerő, a másik meg 280, de ez az akkori ('90-es évek) gyér magyar forgalomában sem számíott, ma meg tök mindegy, hogy hány lóerős autóval araszolsz a dugóban, s autópályán sincs semmi előnye egy 3 literes motornak. Azt persze meg lehet érteni, ha valaki valamiért ragaszkodik egy márkához, de akkor nem két különböző autó között vesződnél. Igazából azt sem teljesen értem, hogy miért nem elég egy kissebb autó kissebb motorral, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!