Ti melyik autót választanátok, és miért:új Volvo V40 vagy Honda Civic / 4 ajtós, vagy 5 ajtós/ változatát?
Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 16:03
1/38 anonim válasza:
Én a Volvot, de inkább a V50-et.
2/38 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. aug. 8. 16:08
3/38 anonim válasza:
Hondát. Japán kocsik hiresen tartósak.
4/38 anonim válasza:
Vegyel inkabb német autot! Nem fogod megbanni.....
5/38 anonim válasza:
Úristen...
Ez mintha egy rossz vicc lenne, vagy egy kampányhirdetés...
-"Csak japánt, az a jó!"
-"Németnél nincsen jobb!"
Azt vedd, amelyik praktikusabb, jobban tetszik és "kézreállóbb" neked.
6/38 anonim válasza:
Minek venne németet amikor ezek tetszenek neki?
7/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is inkább a Honda felé hajlok.
2013. aug. 8. 16:42
8/38 anonim válasza:
Pedig a Volvo sokkal feljebb van a Hondánál szerintem, a Volvo már majdnem prémium kategória.
9/38 anonim válasza:
Mivel igényeket nem írtál se motortípust se azt hogy mire hl használnád az autót se összeget hogy menyit szánsz rá.Mindegy azt ved amelyik jobban tetszik
10/38 anonim válasza:
Most a Civicből is újat vennél, ugye?
Hát, ezt te tudod. A Volvo elegánsabb, úri kocsi, azzal nem illik csapatni, hanem szépen kényelmesen haladni.
A Civic pedig inkább sportosabb kategória, olyan igazi kis élménykocsi, ami emellett még praktikus is tud lenni.
Szóval azt válaszd, ami közelebb áll hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!