Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti melyik autót választanátok,...

Ti melyik autót választanátok, és miért:új Volvo V40 vagy Honda Civic / 4 ajtós, vagy 5 ajtós/ változatát?

Figyelt kérdés

2013. aug. 8. 16:03
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Macilaci:

Itt nem mindenki autófanatikus mint a válaszolók.A kérdezők normál felhasználók,akik közt van olyan akinek az a lényeg hogy átmenjen a műszakin.Meg ha rá is kell költeni nem 1 millió lesz.meg azok az alkatrészek is azért drágák mert sokáig is fogják bírni.Nézzél már utána hogy mennyire éri új autót venni kérdezz meg egy helyi szerelőt.

2013. aug. 9. 16:36
 22/38 A kérdező kommentje:
Én az "autócsrélgetéssel" csak azt akartam érzékeltetni, miért választanánk inkább új autót.. Egyébként az autócserével sincsen semmi problémám.
2013. aug. 9. 16:45
 23/38 anonim ***** válasza:
Annyi ra lázangtok Örüljetek ha valaki vesz új autót legalább lesz nektek használt.Nekem is új autóm van és nem szándékozom eladni minimum 10 évig de inkább 15 évig.Ha senki nem vesz új autót akkor honnan lesz neked használt.Én egy percre sem bántam meg hogy új autót vetem már féléve van meg és az olajcseréken kívűl más hibálya nem volt még .Ami pl egy használt audiról amiben van legalább 300 ezer km már nem mondható el ugyan az.te nem érted én mit mondok minek vigyem feleslegesen szerelőhöz a használt autót amit vetem (ha még tartós is az alkatrész) Mikor egy új autóba benne vannak a hibátlan új alkatrészek és így nem kell várni amíg a szerelő felújítja a6-7 éves audit amit használtan vesz az ember de tökmindegy VW,BMW is lehet most nem a márka a lényeg..
2013. aug. 9. 17:05
 24/38 anonim ***** válasza:

Ja én is új autót vettem, de nem bántam meg és nem is fogom ;) Felbecsülhetetlen, amikor ismerem a saját kocsim teljes életútját :)

Senki ne sértődjön meg, legalább nektek majd lesz használt :P Azért használom, hogy nektek legyen... :D

2013. aug. 9. 17:37
 25/38 anonim ***** válasza:
6%
Aztan milyen az uj auto?! x6 v. suzuki ignis?! Nem mind1..... van amit az ember ujonnan sem vesz meg, elvbol, bocsesz....
2013. aug. 9. 17:42
 26/38 anonim ***** válasza:
54%
én inkább vennék egy olcsóbb újat mint egy 400 ezer kilométeres 3szor visszapörgetett kilométerórás külföldön leharcolt "menő" kocsit. Én kifejezetten gáznak tartom ha látok egy laza arcot feszíteni bmw-ben és menőnek gondolja magát pedig a zsír verdája (amiből lenéz egy suzukist például) negyed árába sem került egy új suzukinak. és a gondolat hogy új autóm van nekem többet ér mint hogy vagány legyek egy húsz éves bmw-ben.
2013. aug. 9. 18:12
 27/38 anonim ***** válasza:
8%
Az x6 peldaul tenyleg 20eves kocsi..... En viszont azt vallom h inkabb veszek egy par eves hasznalt "alomautot", mint egy sz@r silany, olcso, papirkasztnis tomegkocsit!.....
2013. aug. 9. 18:28
 28/38 anonim ***** válasza:

*ami uj!

Kimaradt!

2013. aug. 9. 18:28
 29/38 anonim ***** válasza:
40%

Itt mindenki szerint egy használtautóba van 400 ezer km?

Régebbi autók tovább bírják.Sok fölösleges szar elektronika.

Amelyik autót rendesen karbantartják nem kell annyit költeni.Tegyük fel 5-6 millót szánsz egy autóra.

1,5 millióból veszel egy 1.9 TDI VW/Audi/Skoda

autót marad pénzed rákölteni.Ha már rendbe van téve van hosszú időre jó autód és még marad sok pénzed.

2013. aug. 9. 20:05
 30/38 anonim ***** válasza:
Van akinek suzuki stift-ig terjed az igenyszintje. Hal Isten nem vagyunk egyformak......
2013. aug. 9. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!