Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti melyik autót választanátok,...

Ti melyik autót választanátok, és miért:új Volvo V40 vagy Honda Civic / 4 ajtós, vagy 5 ajtós/ változatát?

Figyelt kérdés

2013. aug. 8. 16:03
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
a japán autók sem a régiek már és a németet sem kell magasztalni mert annak is vannak hibái én inkább a volvót venném mert jobban tetszik de az apró csomagtér miatt nem túl praktikus
2013. aug. 8. 17:09
 12/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat is!
2013. aug. 8. 18:02
 13/38 anonim ***** válasza:
Azért za elég erős általánosítás, hogy a Volvo úri kocsi, a Civic meg élményautó. A V40-ben is van 254 lovas feltöltött benzinmotor és 177 lovas dízel is. Azokkal már akár állatkodni is lehet :)
2013. aug. 8. 23:03
 14/38 anonim ***** válasza:

Nekem a Volvo jobban tetszik, én ezt választanám, bár a Civic-ből a 4 ajtós (szedán) tetszik, 5 ajtósban már nem igazán. Még az előző "űrcivic" talán bejött (azért kellett egy idő mire megszoktam), mert különleges a maga módján, de ez az új már nem "üt" akkorát formailag, szerintem visszalépés.

De ez legyen a Te döntésed, amelyik neked jobban tetszik, felőlem választhatod az 5 ajtós Civic-ket is, végül is Te fogod használni, az a fontos neked mi tetszik. Technikailag én mindkét típusban megbízom, végülis egyik sem "F" betűvel kezdődik :D (na jó ez csak vicc volt)

2013. aug. 9. 10:13
 15/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!Hát, nagyon meg kell gondolnom!
2013. aug. 9. 11:27
 16/38 anonim ***** válasza:

Mivel újak inkább Hondát.

Újat veszel az már önmagába hülyeség,de Hondába kevesebb elektronika ezért jobb.

2013. aug. 9. 15:41
 17/38 A kérdező kommentje:
Szerintetek is hülyeség új autót venni? Szerintünk meg nem.Mi nem vagyunk ilyen "autó lecserélősök" egyébként sem tehetnénk meg.A mi autónk már nagyon öreg, de megbízható." Férjuram" mindig karban tartotta.Talán rövidesen eljuthatunk odáig, hogy lecserélhetjük.Hát ezért érdeklődöm. Az új autóval / bár nem garancia/ remélhetőleg nem lesz probléma hosszú évekig.
2013. aug. 9. 16:00
 18/38 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem sem hülyeség új autót venni mert mint ahogy te is mondod aki nem akarja 2 évente cserélgetni az autóját annak megéri.És azért éri meg mert ha vigyáz rá az ember és mindent mindig kicserél rajta akkor minimum 10-évig autó lesz.Amúgy meg az mivel jobb ha vesz az ember 3-4 millióért egy audit amire 1 milliót rá kell költeni ahhoz,hogy normális használható állapotban legyen,mikor 5 milcsiért már egy új autót is lehet kapni amire nem kell költeni már az első félévben.És az kamu hogy tökéletes használt autót lehet venni senki nem fogja pöpec állapotba vágni az eladásra szánt autóját.
2013. aug. 9. 16:25
 19/38 anonim ***** válasza:

Honnan veszed,hogy autócserélgetők vagyunk?

Elhiheted,hogy egy 2000 körüli VW csoportos 1.9 TDI autó többet bír.

2013. aug. 9. 16:27
 20/38 anonim ***** válasza:

Érveim?

1.Nagy értékvesztés

2.Sok elektronika

3.Szarabb anyagok

2013. aug. 9. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!