Ti melyik autót választanátok, és miért:új Volvo V40 vagy Honda Civic / 4 ajtós, vagy 5 ajtós/ változatát?
" Aztan milyen az uj auto?! x6 v. suzuki ignis?! Nem mind1..... van amit az ember ujonnan sem vesz meg, elvbol, bocsesz.."
Ha annyira tudni akarod az enyém egy HONDA ACCORD 2.2 CRD Az éven vetem és még csak az üzemanyagra meg olajcserére költöttem :P
"Aztan milyen az uj auto?! x6 v. suzuki ignis?! Nem mind1..... van amit az ember ujonnan sem vesz meg, elvbol, bocsesz.."
Kedves 63%-os idióta. Látszik, hogy mennyire fingod nincs semmiről, csak szidod a Suzukit, mert még életedben nem ültél benne. Nincs Suzukim, de ültem már Suzukiban, és képzeld, az összes korabeli autó ugyanolyan. De legalább a hozzád hasonló szerencsétleneken lehet jókat röhögni. :D
Suzukival nekem sincs bajom mert jó tömegautó.Pl.Alto
-sok alkatrész,ami olcsó
-olcsó
-kis fogyasztás
-olcsó fenntartás
-megbízható
Itt vitatkoztok, hogy új Suzuki versus használt BMW.
Mintha olyan marha sok Suzukit adnának el újonnan. A népek a Suzukit is olcsón, használtan veszik.
Ezt a bicskanyitogató stílust: "Én kifejezetten gáznak tartom ha látok egy laza arcot feszíteni bmw-ben és menőnek gondolja magát pedig a zsír verdája (amiből lenéz egy suzukist például) negyed árába sem került egy új suzukinak"
Nem lehet, hogy csak beképzeled magadnak, hogy lenéz? Kisebbrendűségi komlexus? Jobb ha elhiszed, hogy nem néz le senki. Maximum a hozzád hasonlók keménykednek, meg ha meglátnak egy parkoló autót, amire irigyek, akkor leköpik, vagy lepisálják. Ember az ilyen? Az árakkal meg nagyon nem vagy tisztában.
Rokonomnak most intéztem egy 8 éves BMW-t, magánember eladótól igazi, alig 100 ezerrel az órájában, ami ritka jó vétel volt és olyan mint az új. Úgy, hogy nem volt kiglancolva sem. Egy új suzuki ára volt. Suzukit is használtan vett volna ha az tetszett volna neki. Én mostanában egy S60-asban "feszítek", hogy kölcsönvegyem a szóhasználatot, az új ár feléért vettem szintén még viszonylag kevés km-el, 45 ezret mentem már vele és javítani nem kellett rajta semmit és ez egy jó darabig még így is lesz. Nemhogy 1 milliót, de az olajon kívül még semmit nem kellett cserélni és nem független szervizbe hordom, hanem márkaszervizbe, ellenőrzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!