Ti melyik autót választanátok?
Az a helyzet, hogy el kellene döntenem, hogy melyik oktatóhoz akarok kerülni, viszont egyiket sem ismerem, csak azt, hogy milyen kocsijuk van.
Opel Astra G 1.7 DTi
Fiat Grande Punto 1.3 D
Mitsubishi Space Star 1.9 DID
Suzuki Swift 1.3
Seat Cordoba
A kocsi lesz a legkevesebb szerintem.
A Mistsubishi nagy autó, ha azzal jól megtanulsz parkolni, akkor mással sem igen lesz gondod.
Nekem 2005-ös cordoba van, ott a kuplung lehet furcsa pl a g astrához képest.
Opel Astra G 1.7 DTi
Fiat Grande Punto 1.3 D
A kettő közül valamelyiket. Nem túl nagyok, és diselek, és nehezebb lefullasztani mint a benzinest.
De nem hiszem hogy ezen fog múlni a sikeres vizsga.
Én a dízelek közül ajánlom valamelyiket. Nagyobb az alapjárati ford. szám, nehezebben fulladsz le vele.
Én a Space Start ajánlom, abban magasan ülsz, jól kilátni belőle minden irányban.
Köszi a válaszokat.
A Suzuki Swift nagyon gázos? :D
Majdnem teljesen mindegy szerintem. Én annak idején nem is válogathattam. Azt vezettem, amit rám osztottak.
Talán a Fiatot választanám ha választhatnék. Mert kis autó, könnyű vele manőverezni és elég nyomatékos is. a motorja.
A lefulladással kapcsolatban én a dízellel is ugyan úgy elfulladok, ha nem többször mint egy benzinessel. Tudom, hogy elvileg alapjáraton is nyomatékosabb és ezért nehezebben fullad le, de a tapasztalatom nem ezt mutatja. Pedig már 13 éve vezetek, elég sokat. Munkámból kifolyólag és magánemberként is.
Vagy lehet hogy a benzinessel eleve óvatosabban emelem a kuplungot tudat alatt, nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!