Szerintetek gáz autót kapni?
Mindenhol ezt hallom, hogy hű de gazdag az aki kocsit vesz a gyereknek, meg hogy a segge alá teszik az autót.
Szüleim úgy gondolták, hogy kapok egy autót, mert jól tanulok és a sulit is jól fogom elvégezni.
Nekem az autó nem azért lenne, hogy menőzzek, hanem mert ez az autó egy régi álmom. Én fogom rendbetenni és hosszú ideig megtartanám. Én tartanám fenn teljesen, adó, benzin meg minden. Ezért gondolom nem gáz, hogy kapnék egy autót. De mindenki azzal jön, hogy "hát akinek tellik"
500-ezres autóról beszélünk.
Az autó pedig: BMW E30
Igen tudom, tipikus:
Már megint egy hülyegyerek, de nem, nekem ez az álom autóm és ezért komolyan is tettem, hogy megkapjam.
Nektek mi a véleményetek?
Nem olvastam mindent el, csak pár hozzászólást, de csak mosolygok! Persze senki szerint nem gáz, de tudat alatt mindenkit zavar. Kéremszépen!!! Ez lesz a srác első autója! Ez minden férfi életében felér az első csók első b...szás élményével. Nem tök mindegy milyen az az autó?? Úgy is sz...rt fog venni (ezt ne vedd sértésnek). 500-ért nem kapsz jó autót! Akkor meg nem mindegy, hogy milyen az az autó?
Ha belebukik, nem tudja fent tartani, tankolni? TANULÓPÉNZ! Legalább nem 25 évesen fog rájönni. BMW pedig élmény, akinek nem volt az ne is magyarázzon!! Fel sem ér a többi márkával. Prémium autó VOLT!, de ma már nem az, de élményt tud nyújtani. És ez a lényeg, hogy megmaradjon a srácban a dolog. Ja és a srácnak ez tetszik, nehogy már olyat vegyen, ami nektek tetszik....
Vedd meg! Hidd el jó lesz, főleg, hogy nincs mit vesztened!
Megérdemelted a kocsit, nem gáz, ha kapsz(főleg ha utána tényleg te tartod fent). Az irigység meg természetes sok embertől...
Az E30 egy csodálatos autó. Az, hogy a legfiatalabb is 20 éves, kit érdekel? Az ilyet úgy hívják, hogy youngtimer (van már bőven oldtimer korú E30-as is). Kultuszautó. Attól még, hogy nem most köpte ki a gyár, miért kéne tragacsnak lennie? 500-700 között ráadásul elfogadható állapotút lehet venni, ami nem kezdő strici, nehéztalpú pattanásos, 'bézbózsapkás idióta vagy etnikum kezében volt. Ebben a korban előfordul a rozsda ugye, meg biztos kell pár öreg, elfáradt alkatrészt pótolni, de autószerelő vagy. Neked a legkönnyebb rendbepofozni.
Nem mellesleg, minek eladni? Ha ez volt minden vágyad, akkor később, ha úgy állsz, veszel egy hétköznapit. A Bömös meg megy a fűtött garázsba és csapadékmentes, szép hétvégéken előveszed, meghúzod neki a bajszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!