Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek gáz autót kapni?

Szerintetek gáz autót kapni?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt hallom, hogy hű de gazdag az aki kocsit vesz a gyereknek, meg hogy a segge alá teszik az autót.

Szüleim úgy gondolták, hogy kapok egy autót, mert jól tanulok és a sulit is jól fogom elvégezni.

Nekem az autó nem azért lenne, hogy menőzzek, hanem mert ez az autó egy régi álmom. Én fogom rendbetenni és hosszú ideig megtartanám. Én tartanám fenn teljesen, adó, benzin meg minden. Ezért gondolom nem gáz, hogy kapnék egy autót. De mindenki azzal jön, hogy "hát akinek tellik"

500-ezres autóról beszélünk.

Az autó pedig: BMW E30

Igen tudom, tipikus:

Már megint egy hülyegyerek, de nem, nekem ez az álom autóm és ezért komolyan is tettem, hogy megkapjam.

Nektek mi a véleményetek?

2014. jan. 22. 17:18
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Dehogy nincs álomautóm. Méghozzá egy vadiúj Mercedes CL 65 AMG, ami full extrásan egészen pontosan 79 millió. Na én ezzel nagyon boldog lennék, ha ennyi pénzt autóra költhetnék. De ezt kizárólag akkor tehetem meg, ha megnyerem a lotto 5-öst.

Egy használt, 20 éves vacakért nem tudnék rajongani. Én csak segíteni akarok, hogy ne csalódj. Mert biztosan fogsz. csomót rá kell majd költeni arra az autóra, meg fog állni alattad, szar lesz. Egy életre megutálod a márkát, pedig nem a márkával van a baj, hanem, hogy ez egy prémiumautó, ami gazdagoknak lett kitalálva, régen tizen akárhány millióért és ma amit 500 ezerért megkapsz, az még csak nem is hasonlít rá!

2014. jan. 22. 18:03
 22/42 anonim ***** válasza:
Helyedben 3 millió alatt NEM vennék BMW-t.
2014. jan. 22. 18:04
 23/42 A kérdező kommentje:

Ezt hallgasd meg:

Van egy ismerősöm. Vett egy régi Állólámpás Mercit asszem 200-ezerért. Szinte csak a kasztni volt meg. Mindent ő újított fel rajta. Egy rakat pénzt ráköltött. Kb. a kocsi árának 10x-ét. Volt idő amikor úgy gondolta, hogy felgyújtja vagy leadja a méhbe, de nem tette folytatta és elvégezte a melót. Most van egy gyönyörű régi Mercije. Bevallása szerint ő a legboldogabb ember a világon.

Vannak emberek akik a régi "roncsokat" szeretik és vannak kik a régi szappantartókat. Ezért jó, hogy különbözünk.

2014. jan. 22. 18:09
 24/42 A kérdező kommentje:
Új szappantartókat.
2014. jan. 22. 18:10
 25/42 anonim ***** válasza:
azér ha balesetem lesz inkább egy új szappantartóba ülnék, mint egy régi roncsba.
2014. jan. 22. 18:16
 26/42 anonim ***** válasza:

Hát az ilyeneknek csak gratulálni tudok. Én is ismerek ilyeneket. Régi 4-es Golfra ráköltött annyit, hogy vehetett volna vadiúj 7-est. Persze full tuningolt, kormol, mint egy gyárkémény.

Másik meg 3-as golfra költött kb. 2 és fél milliót.. Még angel eyes lámpái is vannak szerencsétlen autónak.

A másik meg régi swiftet tuningolt fel..

Persze egyik se indulhatna egy szépség versenyen se!

2014. jan. 22. 18:19
 27/42 anonim ***** válasza:
50%

amikor azt irtad hogy jól tanulsz stb, akkor mondom na ez tuti valami elit gimibe jár ahol kell teljesíteni is, aztán írod hogy autószerelőnek tanulsz XD

ROFL

Ott aztán rohadt nehéz elvégezni. :D Meg őszintén, mit akarsz egy 20 éves gönccel? huh BMW-d van mindjárt nedves minden lány bugyija.. ja-.- de mikor meglátják... Vennél egy NORMÁLIS max 10-15 éves autót aztán van egy normál autód

2014. jan. 22. 18:26
 28/42 anonim ***** válasza:

Totalcart olvastok-e? Csikós irásait meg a többi hasonlót?

Na mindegy, a lényeg, hogy a vezetési élményben nem a lóerő a lényeg, hiszen valaki az előbb okoskodott, hogy 130 ló milyen kevés. Egy 1000 kilós autóba...

2014. jan. 22. 18:28
 29/42 anonim válasza:

Második válaszoló vagyok.

Ő tudja, hogy milyen kocsit akar, miért kell belekötni? Ha neki ez tetszik, az az ő dolga. Most meg az, hogy ti csak jótanácsot adtok, közben meg lehurrogjátok, az nektek mennyivel jobb?

2014. jan. 22. 18:41
 30/42 anonim ***** válasza:
EMBER neked nincs autód és féltékeny vagy? 500 ezerért igenis tud egy alap, kiinduló 320i-t venni csak keresgélni kell :) igen! lehet még ugyan ennyit rá fog költeni de az a ő dolga ha megteheti miért ne???? te sosem ültél BMW-be? hátsó kerekes autóba? az élmény leírhatatlan!!! én már nagyon sok BMW-be ültem és volt is rá módom egyet vezetni is és valami fantasztikus.. teljesen más mint egy hétköznapi első kerék meghajtású autó... 1 hete ültem egy e36 M3 ba és valami brutál egy autó.. komolyan mondom még így 18 évesen is megállja a helyét. az E30-ba meg tudod mi a jó? 80-as 90-es évek feelingje... volt szerencsém 327i be ülni, Kakucson csapatta a gyerek azóta az én listámon is fenn van, illetve egy 316i-ben is ültem és még ráadásul nem is volt jó állapotú de elfogadtam volna... ha választanom kéne és mondjuk egy Passat(97-98) (VW-BMW párti vagyok) és egy 320i e30 között vacilálnék és a szívemre hallgatnék egyértelmű hogy a BMW nyerne.
2014. jan. 22. 19:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!