Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek gáz autót kapni?

Szerintetek gáz autót kapni?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt hallom, hogy hű de gazdag az aki kocsit vesz a gyereknek, meg hogy a segge alá teszik az autót.

Szüleim úgy gondolták, hogy kapok egy autót, mert jól tanulok és a sulit is jól fogom elvégezni.

Nekem az autó nem azért lenne, hogy menőzzek, hanem mert ez az autó egy régi álmom. Én fogom rendbetenni és hosszú ideig megtartanám. Én tartanám fenn teljesen, adó, benzin meg minden. Ezért gondolom nem gáz, hogy kapnék egy autót. De mindenki azzal jön, hogy "hát akinek tellik"

500-ezres autóról beszélünk.

Az autó pedig: BMW E30

Igen tudom, tipikus:

Már megint egy hülyegyerek, de nem, nekem ez az álom autóm és ezért komolyan is tettem, hogy megkapjam.

Nektek mi a véleményetek?

2014. jan. 22. 17:18
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne foglalkozz a tobbiekkel, ha a szuleid megengedhetik maguknak akkor elvezd az autot, foleg ha Te is ugy gondolod hogy megerdemled.

Erdekes lenne azert nem megvenni valamit mert a tobbieknek nincs ra penzuk. Arrol nem is beszelve hogy egy 500ezres vas szerintem maximum az Alfold kozepen irigylesre melto, nem egy olyan nagy osszeg az hogy csak a kivaltsagosok engedhessek meg maguknak. Barki vehet ilyet akinek van munkaja (osszesporol ra penz szepen lassan, hitelt vesz fel es kesobb letorleszti), akinek meg munkaja sincs az nem tudom mit var.

2014. jan. 22. 17:24
 2/42 anonim válasza:
85%

Nekem is BMW E30-asom van, 90es évjárat. :) Nem kell senkinek sem elmondani, hogy kaptad, senkinek semmi köze hozzá, mert ha kitudódik, úgyis csak az lesz, hogy kibeszélnek a hátad mögött.. Bár sokat eszik, én nagyon szeretem ezt a kocsit.:)

17/L

2014. jan. 22. 17:28
 3/42 anonim ***** válasza:
76%

Autót kapni nem gáz.

Inkább az, hogy van pár száz ezer forint, de természetesen kizárólag bmw jöhet szóba, még ha valami 20 éves tragacs, akkor is!

Miért kell minden magyarnak bmw? Pár száz ezerért, pár millióért, de még 10 millióért is használt 5-ös bmw-t vesznek egyesek. Komolyan mondom beszarok. Aztán csodálkozás, hogy nem forgalmazzák itthon például a 7-es R Golfot.. Hamar csődbe is mennének. Eladhatatlan lenne, mivel a magyar ha van pár száz ezre már bmw-t vesz. Na szerintem ez az igazán gáz, nem más! Szerintem nézz még körül. 500-ért kapsz bmw-ből egy bontószökevényt, amire csomót kell költeni, vagy kaphatsz olyan autót amit használni is tudsz és nem kell rákölteni a gatyádat is! Oké, az nem bmw lesz, még csak nem is luxusautó. De ilyen régi bmw-nek amúgy sincs az égvilágon SEMMI presztízse.

2014. jan. 22. 17:28
 4/42 A kérdező kommentje:

Megengedhetik maguknak, épp ezért vesznek nekem egyet.

Én is úgy gondolom, hogy 500 ezerért autót nem nagy szám, de ha csak annyit mondassz valakinek, hogy BMW akkor egyből az jön le, hogy hű de drága csocsi ragyi E92. Közben csak egy mezei E30 320i :)

Van munkám, én is összetudnék rá spórolni pénzt, csak szüleim ezt felajánlották és akkor csak a felújításra kéne gyüjtenem.

2014. jan. 22. 17:30
 5/42 A kérdező kommentje:

Utolsó te vak vagy, vagy csak nem tudsz értelmezően olvasni?

Írtam, hogy nem azért kell, mert de nagy "presztizse" van, hanem, mert kb 13 éves korom óta amikor először megláttam egy ilyet, akkor egyből megtetszett. Amúgy is nem fogok roncshalmazt venni, hiszen apám is én is autószerelő és alaposan át fogjuk nézni. És nem csak pár száz ezrük van, hiszen ennek a BMW-nek az árát faterom havonta megkeresi.

2014. jan. 22. 17:33
 6/42 anonim ***** válasza:
66%

Még egyszer megkérdezem. Nem lenne jobb egy olyan autó, amit használhatsz, tankolhatsz, meg szervizelheted a kopó, fogyó, cserélendő alkatrészeit egy roncs helyett amire csomó pénzed fog elmenni, hogy felújítsd, mivel egy rakás szar?

Félsz, hogy gáz lesz, meg mit szólnak a többiek, de azért bmw kell.

Bár megnyugtatlak, egy 500 ezres bmw-t senki nem fog drágának nézni, egy csaj se lesz oda érte és disconál se állhatsz vip helyre.

Szerintem ezt gondold át. Ezerszer értelmesebb lenne egy átlagos autó, amit fennlehet tartani, tudsz vele bárhova menni.

SAAB, VOLVO, Toyota, Opel(Omega), Ford, Seat, stb...

2014. jan. 22. 17:38
 7/42 anonim ***** válasza:
Jah ha havonta megkeresi az árát, akkor meg sztem szánjatok rá többet, mert 500-ért, bmw-ből csak bontószökevényt fogtok kapni előre szólok. De tudod mit? Nekem mindegy, azt csinálsz amit akarsz. Nem szólaltam volna meg, ha nem írtál volna ki kérdést. Amit nyilván azért tettél, hogy mi a véleménye másoknak.
2014. jan. 22. 17:39
 8/42 anonim ***** válasza:

Az ilyenek még arra is irigyek lennének, ha egy jobb biciklivel járnál.

3-maska: pont azért van presztizsük a BMW-knek (az újabbaknak), mert mindenki csorgatja rá a nyálát. Pedig ez egyszerűen csak egy nagyon jó autó. Ha vett volna egy Astrát, arra is ugyanúgy kellett volna költeni, csak éppen vezetési élmény 0 lett volna, egy E30-ba pedig öröm beülni (csak annak aki szereti az autókat)

2014. jan. 22. 17:42
 9/42 A kérdező kommentje:

Fenn tudom tartani, fizetni is tudom az alkatrészeket is a benzint is a kötelezöt is.

Nem menőzni kell, nem a diszkó elé kell és nem csajozáshoz kell.

Nem az számít, hogy menőnek nézzenek.

Azért kérdezem, hogy gáz-e, mert egyik oldalról azt hallom, hogy "van pénz" a másikról meg, anyádé lenne?

Bezzeg az egyik srác aki A3-ast kap azt nem csesztetik pedig az sokkal drágább.

Nem menőzök a kocsival. Nem bőgetem a lámpánál, hanem normálisan használnám. Néztem más kocsikat is, de nem tetszenek.

Tényleg 13 éves korom óta imádom és szinte mindig erre tudok csak gondolni, hogy mindent megtegyek, hogy legyen egy ilyenem.

2014. jan. 22. 17:42
 10/42 anonim ***** válasza:
Lehet venni 500ér bmw-t ha csak magadnak kell nem másnak, de sanszos, hogy vétel után az ár felét vagy még többet egyből rá is kell költeni. Ha neked ez megéri, akkor vegyél.
2014. jan. 22. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!