Dízel autót szeretnék venni?
Ki néztem egy öreg japán szívódízel autót,napi szintű 50 km-es táv használatra szeretnék venni egy viszonylag olcsó autót amit későbbiekben rendbe rakatok, hogy jó pár évig szolgáljon majd.
Nem nagyon értek az autókhoz erről mi a véleményetek,esetleg egy kis infó ha tudtok valamit erről a márkájú/típusú autóról!
Első válaszoló ez nagyon szellemes válasz volt! Gratula!
Most még egy 1980 VW golf1-sem van 1.6 szívódízel motorral.Csak valahogy kicsinek érzem maga az autót erre a napi 100 km-re.Így szeretnék egy nagyobbat! A másik amit nézegettem az opel Vectra ,de ezek a toyoták jobban tettszenek!Amúgy az alkatrész árakat is lesegettem webshopokon és a vectraB 1.7D meg a linkben szereplő szívódízel Toyoták alkatrész árai kb egy szinten vannak! Én sehol nem láttam azt az eget rengető alkatrész ár különbséget amiről beszélsz Második válaszadó!
De amúgy maga a kérdésre még nem kaptam választ tőled.Nem arra voltam kíváncsi ,hogy te mit vennél,hanem maga a linkben szereplő autó típusról mik a tudni valók,típushibák,megbízhatóság stb!
Utolsó válaszoló köszönöm a normális válaszodat!
TDI autót nem szeretnék,nem sietek sehova,meg minek költsek a turbóra ha úgy adódna!VW-gent meg végkép nem akarok ép elég volt már 15 évig belőle!
Nyugodtan meg lehet venni a Japán dízelt.
Azért mert annyira igénytelen szarrá hajtható motorokat raknak össze, hogy gondod nem lehet vele. Ha betartod dízelnél az alap szabályokat: -Nem forgatjuk hidegen.
-Megvárjuk amíg megmelegszik a víz, hogy a nyomás ne feszítse a hengerfejet akkor gondod nem lesz vele.
Jó ez a Carina, nekünk sok évig volt Camry 2.0 TD-nk, egyszer kellett motort felújítani, vétel után a kiváló korábbi tulajoknak köszönhetően(tudtuk előre, bele volt kalkulálva az árba, stb...), utána zokszó nélkül tettünk bele 90 ezer km-t, csak tankoltuk, meg olajat cseréltünk.
Jók a japán dieselek, nem kell félni tőlük, csak ne egy szanaszét hajtott melósautót vegyél meg, és nem lesz vele bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!