Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen DÍZELES autót vegyek...

Milyen DÍZELES autót vegyek kettőmillióból?

Figyelt kérdés
Csak dízel jöhet szóba, mert az a jobb. Benzineseket utálom, szerintem alsóbbrendűek, mint a dízel.

2014. jan. 18. 14:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Átiratást meg a többit még zsebből hozzá toldom majd.
2014. jan. 18. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát hogy a benzines autók alsóbbrendűek nem tudom szerintem nincs olyan ,hogy alsóbb rendű egyszerűen csak mindenkinek más igényei vannak amit elvár egy autótól!Nekem is dízel autóm van mert számomra fontos volt az alacsony fogyasztás,de az én véleményem!Kérdező te most pont azt csinálod mint a dízelt szipolyozó emberek csak te a benzines autókat szipolyozod!Ez az értelmetlen ellenkezés hogy melyik a jobb hülyeség mert egyik sem jobb a másiktól.

A kérdésedre válaszolva itt van néhány amik között én nézelődnék!

HONDA ACCORD

[link]

[link]

Mazda6

[link]

[link]

TOYOTA AVENSIS

[link]

[link]

2014. jan. 18. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezzel az alsóbbrendű felsőbbrendű dumával direkt provokálja a válaszolókat. Bőven elég lett volna kiírni hogy dízeles kell és ehelyett a hülyeség helyett kiírhattad volna hogy milyen kell középkategória vagy kisebb vagy milyen? egyébként meg tessék ebből lehet válogatni 2m alatt és dízeles.: [link]
2014. jan. 18. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Én sem a rendűség miatt vettem dízel, autót, hanem azért, mert sokat megyek autópályán hosszú távokon. Így eég lényeges a fogyasztás, na meg városban sem jön rosszul az extra nyomaték.

Nekem Opelom van 1.7-es turbós, közös nyomócsöves dízel. Azért esett erre a választás, mert állítólag legendásan megbízható, Isuzu meg Japán meg minden. Hát azért nekem volt már vele bajom, igaz nem nagy dolgok... csak bosszantó apróságok rendszeresen hol ez, hol az. Ezért ezt annyira nem ajánlom.

2014. jan. 18. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:

"Csak dízel jöhet szóba, mert az a jobb. Benzineseket utálom, szerintem alsóbbrendűek, mint a dízel."

Mily áldott humorérzék. :D

2014. jan. 18. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:

hány éves?

Lehet kapni két misiért 10 éveset, és akár 5 éveset is.

Miféle? kicsi? nagy?

2014. jan. 18. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan dízel üzemű gépjárművet vásárolj 2M-ból, amennyiben a dízeles a motor üzemére utal, amilyet 2000000-ért árulnak. Ha nem a motor üzemére utal, akkor bármilyet, amit leöntöttek gázolajjal és ettől "dízeles" és 2000000-ért árulják.
2014. febr. 6. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!