Ezt az autót néztem ma meg személyesen, tudni kell róla, hogy a kipufogó valószínűleg lyukas. 176 ezer kilométer van benne, szervizen nemrég esett át (igazolható). Viszont csak 4 hó műszaki van rajta. Kaszni teljesen rendben van, belül sem lelakott. Azon gondolkodok, hogy megvegyem-e, és ha igen, mennyit próbáljak alkudni...erre van pénz, ezt tudom fenntartani. Köszi a válaszokat.
Egy kis gyűjtés szóba se jöhet? Mivel ezt se hiszem, hogy használható. Főleg így tényleg, hogy kereskedős. 200-ért tuti nem adja oda. Gondolom kb. ennyiért lomizta valakitől.
Inkább gyűjts még picit, aztán vegyél egy Toyota Carina-t pl. vagy Mitsubishi Carisma-t. Azt se gáz fenntartani, viszont minden szempontból jobb, mint egy ilyen kis suzuki.
2014. jan. 10. 23:54
12/30 anonim válasza:
ennyiért kapsz jobbat is, friss műszakist, jobb felszeretséggel, szebb színősszeállítással...
2014. jan. 11. 00:44
13/30 anonim válasza:
A használtautó hu oldalon néha elég irreálisan magas árak vannak, szerintem tele van nepperekkel. Érdemesebb lenne máshol is körülnézelődni szerintem.
2014. jan. 11. 01:43
14/30 anonim válasza:
Amúgy kérdező az cseppet sem zavar, hogy a hátulján a lökhárító korának megfelelő színben van, elől pedig, mintha egy "picivel" újabb lenne?!
Törve volt ennek az eleje. Nézd meg jól elől a motorháztető illesztését is a lámpánál. Ez egy guruló szarrakás, ne vedd meg semmiféleképpen!
A kereskedők csak átverik az embert, közelükben még levegőt se vegyél, nemhogy autót!
2014. jan. 11. 02:09
15/30 anonim válasza:
Nem érné meg. Keress klímásat, nyáron áldani fogod.
2014. jan. 11. 02:48
16/30 anonim válasza:
Ennyi pénzért sokkal fiatalabb és jobb állapotban lévőket lehet venni, ha nem sajnálsz elutazni érte!
Nem, nem vagy troll. :) Köszi mindenkinek a válaszokat, bár tény, hogy nem volt kedvem 500 kilométereket utazgatni egy autó miatt, úgy tűnik, hogy mégis ez lesz majd belőle. :/
2014. jan. 11. 10:00
18/30 anonim válasza:
Talán 220-230 lenne a vége. 20éves kocsi lévén azért nagy csodát ne várj tőle, de nem feltétlenül biztos, hogy sok hibája van, talán inkább csak a motorja, felszereltsége és a kora miatt akarnak tőle megválni (vagyis azért vitték kereskedésbe). Az első lőköst pedig lehet hogy csak szimplán lekoccolta, nem biztos hogy az egész kocsit rommá törte. Egyébként szerintem is túl van árazva. Ha tényleg olyan topp állapotba van, mint ahogyan a képeken látszik, és 250-ért vállalná a friss műszakit, akkor talán megérné. De ha jobban szétnézel ennyi pénzért már tényleg lehet kapni fiatalabbakat. És ahogy már előttem is írták főleg magánszemélytől vegyél, mert a kereskedő ott ver át ahol csak nem szégyell. Szóval vásárlás előtt nézettesd át valakivel mindenféleképpen!
2014. jan. 11. 10:01
19/30 A kérdező kommentje:
Magánszemélyeknél is nézegettem, de sajnos én nem találkoztam kedves papával, aki a légysz@rt is gondosan törölgette a kocsiról. Inkább csak felelőtlen gazdákkal, tegnap is egy faszi csak hümmögött mikor az autójáról kérdeztük, semmit nem tudott róla, nem foglalkozott vele, csak hajtotta. Jó igaz, ennyi pénzért mit várok, de azért nem akarok olyat venni, ami egy hét alatt lerohad alattam.
2014. jan. 11. 10:07
20/30 Beviz Elek válasza:
Én 2009ben vettem ugyanilyet állapotút 180ért. Ennyiért jobbat vennék.
A törés miatt ne aggódj, ritka a törésmentes 20 éves. A lényeg, hogy jól legyen megcsinálva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!