Mi a vélemény Suzuki 1. 0 GLX - ről? (Bunkók kíméljenek! )
Sokan sokfélét fognak írkálni neked itt a jogsi nélküli "rutin-rókák",de akkoris:
ISTENkirály,megbízható!!
Még ennyire szAr kasznit...:D sosem hajlandó elrohadni,mi?
Ezután szokott jönni a "jajj mennyire törik"...
Melyik nem törik? Ha száznál koccansz,ígyis úgyis kiszakad a tüdőd a helyéről..Sok okostojás..:S
Alfa Romeok, BMWk után úgy alakult, hogy kellett egy ilyet vezetnem. 8xx kmt nyomtam le vele egy nap. Autópálya-város-főút. 5L körüli fogyasztás jött ki vele egész napra. A motor ehhez a kasztnihoz elegendő szerintem még pályán is. 130-135-öt simán lehetett tartani vele. Erre a kocsira viszont tényleg igaz, hogy "nincs baj amíg nincs baj". A kasztnija valóban nulla, papír.
A másik dolog, hogy nem sokat kell hozzátenni és megkapsz egy 1.2-es full extrás Fiat Bravot, amit azért már nem ez a kategória.
Jó kocsi az, nekünk 9 évig volt, soha semmi baj nem volt vele, csak a kötelező karbantartásokat kellett megcsinálni, de mondjuk a kis 3 hengerest 100-110-nél nem hajtottam jobban, nem szeretem 3500-4000 fölé vinni, de 5 literrel mindig beérte.
Ha többet mész autópályán akkor érdemes inkább az 1.3-ast választani az valamivel erősebb de fogyasztása se sokkal több vagy az 1.6-os az egy rakéta de megeszi a 7 litert.
jó kocsi, anyámnak is az van. megbízható, alig eszik, megy, jó kitűnő
csak ajánlani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!