Érdemes megvenni, vélemény?
Figyelt kérdés
A következő kérdésekre szeretnék választ kapni:
Szerintetek milyen motor?
Érdemes-e megvenni?
A hibáját hogy lehet megjavítani?
Ezt a motort lehet-e jogsi nélkül vezetni, van e valami rizikó, ha nincs jogsim és ezzel furikázom egy Bp. melletti városba és esetenként bejárni vele Bp. re?
előre is köszönöm
2011. okt. 9. 12:22
1/10 anonim válasza:
Ne, RIGÁT SOHA NE VEGYÉL. Főleg nem ennyi pénzért. Értéke körülbelül egy rekesz sörével egyenlő. Imádom a szocimotorokat, nekem is van nem 1, de egyszerűen ócska. Rigát,Verhovinát nem szabad venni, ha használni is akarod. Már újkorában is alig lehetett beindítani. Típushiba. Csak szívni fogsz vele.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszod! akkor ez a motor kilőve...ha tudnál válaszolni az utolsó kérdésre akkor nagyon hálás lennék :)
2011. okt. 9. 12:29
3/10 anonim válasza:
Mivel 50 ccm kell rá jogsi, méghozzá "M" kategória!
4/10 A kérdező kommentje:
ezer köszönet! ha elkap a rendőr és nincs nálam jogsi, csak személyi akkor mit tud csinálni?
2011. okt. 9. 12:35
5/10 anonim válasza:
Komoly pénzbírság, motorelkobozás, illetve 2 évig eltilthat bármiféle vezetői engedély megszerzésétől.
6/10 A kérdező kommentje:
az a komoly pénzbírság kb mennyibe van?
2011. okt. 9. 13:27
7/10 anonim válasza:
Annyiban van, hogy elmész egy KRESZ tanfolyamra, veszel 10 órát, levizsgázol, és akkor nulla forint a büntetés.
8/10 anonim válasza:
Ha nem okozol balesetet csak elkapnak akkor 30-90 ezer forint között + motorelkobzás + jogosítványszerzéstől való eltiltás.
Ha balesetet is okozol akkor a baleset teljes kára, szintén 60-300K pénzbírság (mivel súlyosbító körülmény, hogy nincs jogosítványod), elkobzás + tiltás a jogosítványtól.
9/10 anonim válasza:
Én személy szerint a kezét lábát törném annak akik jogsi nélkül vezetnek akármit is közúton.. Egyszer kijött elém mellékutcából egy simsonos idióta cigi lógott ki a szájából na meg a kapanyél, jól összetört a mocim 300ezres károm keletkezett, nem volt biztosítása a f*sznak és olyan csórók, hogy ki se tudták fizetni a káromat, azóta fizetik (2éve) havonta -.-.. Bajom nem lett szerencsére a gyereknek a bal lába tört.. Kérdésre válasz.. Igen van rizikó elég nagy... Mert ha például én ott lebénulok, akkor életem végéig fizethetitek nekem azt hogy lebénultam, annak a költségeit.. Utcára kerültök ha nincs felelősségbiztosításod..Ne vezess jogsi nélkül, nem éri meg..
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor marad először is a Jogsi! :)
2011. okt. 9. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!