Megérné az árát a kis Suzuki? Trollok kíméljenek.
Ezt az autót néztem ma meg személyesen, tudni kell róla, hogy a kipufogó valószínűleg lyukas. 176 ezer kilométer van benne, szervizen nemrég esett át (igazolható). Viszont csak 4 hó műszaki van rajta. Kaszni teljesen rendben van, belül sem lelakott. Azon gondolkodok, hogy megvegyem-e, és ha igen, mennyit próbáljak alkudni...erre van pénz, ezt tudom fenntartani. Köszi a válaszokat.
Kipuf: 10e
műszaki: min 20e
nyomd be hogy 200-210, ha kell kell ha nem nem. ennyi. de szerintem örül ha 200ért elmegy...
Nem vagyok oda a Suzukikért, de ennek ellenére, ha igazak a leírtak akkor jó vétel lehet.
A kipufogó javítás nem egy nagy költség, lehet elég meghegeszteni, de egy új dob sem horror összeg.
A műszaki vizsga díját mindenképp alkudd le, elképzelhető, hogy 200-ba is talán odaadja ;)
Kereskedős. Tehát ebben még neki is benne van a jó kis haszna. Tehát ez messze nem ér ennyit se.
Nézzél magánszemélyeset mindenképpen.
Ennek biztos, hogy van valami baja még bőven. Keres NEM kereskedőset, vagy ha ehhez ragaszkodsz, akkor vidd el állapotfelmérésre. De 100%, hogy bőven van baja még.
Mond rá hogy 200. A műszakival, a kipufogóval és az ezres motorral érvelj.
Amúgy egész egyben van, jó kis gép.
200-nál többet szerintem ne nagyon adj érte :)
Főleg ha van mit javítani rajta. Vagy a tulaj csináltassa meg, és tegye bele a javítás költségét a vételárba, vagy hagyja hogy alkudjanak.
Ennyi pénzből már 1.3-as motorral is kapsz nagyon jó állapotút - nem tudom mennyire kell az 1.3-as motor neked, mik a terveid a kocsival (tény hogy sok hirdetés van, át kell nyálazni őket, de szerintem inkább egy nappal többet szánj rá, és tuti találsz egy neked tökéletes autót).
ne viccelj már GA felszereltség? Téligumi nélkül?
Én 280-ért 1999-es GLS-t vettem, elektromos ablakkal, színre fújt lökhárítóval, fényszórómosóval, riasztóval, távirányítós központi zárral, ülésfűtéssel, téi gumi szettel,
Sokkal jobban felextrázott példányok vannak már akár ilyen árban is, ne vegyél ilyen alap kivitelt bánni fogod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!