Szerintetek megéri?
Figyelt kérdés
kéne valami olcsó autó és ez nem is tűnik olyan rossznak 120.000ft-ért. igaz, a tulaj szerint ne bízzak benne, mert bármikor megadhatja magát, de most elszaladgálni városba nem jó?
még egy kérdés! a sötétítőfóliát le lehet róla valahogy szedni, mert hü.yegyerek saját maga ragasztotta fel, és több benne a levegő, mint egy búvárpalackba.
válaszokat előre is köszönöm!
2014. jan. 7. 22:33
1/6 anonim válasza:
Komolytalan...Ilyeneket nem írunk egy hirdetésbe.
2/6 anonim válasza:
Ilyesmi stílussal volt hirdetve még régebben egy motor. Még az is ide volt linkelve.
Amúgy legalább őszinte.
3/6 anonim válasza:
Kérdező csak nem te benned veszett el egy humorista? Egyáltalán nem vicces a hirdetés... Amúgy jó azaz autó ránézésre :)
4/6 anonim válasza:
Igen, ez egy régebbi hirdetés átirata. Lehetett volna egyedi is :D
5/6 anonim válasza:
Ha nem kamu a hirdetés mert lehet hogy az, de az is lehet csak poénos a hirdető. Fel kell hívni, meg kell nézni az állapotát, ha nem értesz hozzá akkor hozzáértővel. Nem pénz érte 120 ezer, de ha nem is létezik akkor hiába.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem én raktam fel a hirdetés, én csak megtaláltam!
2014. jan. 8. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!