Suzuki Swift gáz adásnál torpan?
Az AC pumpát már néztem ,a lambda szondát még nem .
Köszönőm .
Ugyanilyen hibám volt.
A fojtószelepállás érzékelő volt nálam a hibás.
Gyári műszerrel vagy szerelési útmutatóval az injektort alapjáratot TPC-t be kell állítani és jónak kéne lennie.
Vezérlés jól van-e összerakva.
A fogyasztásod is megnőtt centralmoment ?
A gyertyák feketék voltak?
De nem akarlak becsapni, azóta a hiba csak enyhült, bár elég drasztikusan javult nálam.
(TPS 0.51 V)
Nem ez a hiba eredendő oka valószínűleg.
Folyamatosan egyesével állítgatom be a vezérlést befecskendezést,szenzorokat. Gyári műszerrel a szenzorok értékeit, sajnos több időm nincs rá. Ha dűlőre jutok megírom neked. Most a Map szenzort mérem ki, nézem át. Szerencsére van gyári műszerem.
Bár nekem a vezérlés késik 2 főtengelyfokot. Aminek pont ilyesféle hatásai vannak alul nyomatékszegény. Fokolótárcsa majd ha elkészül okosabb leszek.
Üdv.
CM
Beraktam a fokolótárcsát, 2,5°-al(elméletben) siettetem a vezérműtengelyt, hozzáállítottam a gyújtást. A vezérműtengelyről veszi a fordulatszámjelet a vezérlés....
Érezhetően erősebb alul, nem rángat.
Benzinnyomásra mérj rá, ha tudsz.
Esetleg a visszafolyóágat szorítsd el, ha sokkal jobb, érdemes rámérni. Vezérlést nézd át. Volt síkolva a hengerfej?
Üdv.
CM
Fokolótárcsás művelet jónak bizonyult, de felül nagyon erőtlen volt ,érthetően. Hidegben újra előjött a rángatás, és 2000-es fordulatszám alatt nagyobb gázra egyszerűen ledadogott.
Mindent kimértem, minden jónak bizonyult, a gyári tűrésen belül volt.
AC pumpa.
Gyári DENSO ac volt benne, kicseréltem minden teljesen üzemszerűen működik. Nem rángat, megy ahogy kell neki, szenzációs! :D
Szia. Leírhatnád mi lett az autóval. Sikerült-e megtalálni a hibát? Én is ezzel küzdök.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!