Hogyan szereljem be Suzuki Swift Sedan-ba a központi zárat?
Megvettem a Suzuki Swift Sedan típusú, 2000-ben gyártott személyautóba a központi zár szettet. Még odáig eljutok, hogy leszedem az ajtókról a kárpitot és nézelődtem, a mechanikáját még felrögzítem, de...
hogyen vezessem el a kábeleket?
az ajtóknál ahol a kábel átmegy a karosszériába a zsnároknál, ot hogyan vezessem el? (oda kelene valami gégecső, amelyben az elektromos kábelek futnak majd)
És hogyan kössem be a risztóra az egészenek az elektronikai vezérlését?
Tudna valaki valahogyan segíteni?
Nem vagyok analfabéta de műszaki zseni sem :) Én informatikus vagyok :)
Köszönöm előre is a válaszokat!
*zsanéroknál
*riasztóra
*ott
Én 5ajtóson csináltam meg univerzális kp-i zárkészlettel. Nekem sem volt elektronika az ajtóba vezetve (így se lyuk, se gégecsö).
Az átvezetést úgy oldottam meg, hogy kifúrtam az ajtót és a kasztnit (ott ahol a gyári lenne) és gégyecsö helyett zsugorcsövet használtam amit nem melegítettem a kábelre. A csö két végére gyorskötözöt tettem, így egyik oldalról sem tudott kicsúszni, a kábelnek meg volt vezetve és a fúrás sem sértette meg a borítását.
Riasztóm nem volt, azt a részét nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!