Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak én utálom ezeket az...

Csak én utálom ezeket az autósokat?

Figyelt kérdés
Leírásom azzal kezdeném, hogy mélységes elnézést kérek, ha valakinek a lent leírt típusú autója van de normális vele. Véletlenül sem szeretnék senkit megsérteni, pláne ok nélkül. De az autósok többsége szerintem nagyon jól tudja, hogy mire gondolok. Autós vagyok éve óta, de már odáig jutottam, hogy általánosítok. Egyszerűen utálom a passat-osokat, a bmw-seket, az audisokat. Mindegyik bekönyököl a kézifékkarra (már, ha nem adatott meg neki a könyöklő) és azt hiszi, hogy ő szuper sportkocsis gengszter vagány. Ha mögöttem jön akkor tolna, mert neki a 60 is kevés városon belül. Ha előttem megy neki 30-al kell mennie mindenképp. Előzni és kanyarodni csakis index nélkül tudnak. Azért a fogyasztás fontos, hogy alacsony legyen ezért mindegyik dízel. Nem fér a fejembe, hogy miért kell nagy színvonalat mutatni és közben filléreskedni az üzemanyagon. Na jó. Tegyük félre még ezt is. Akkor sem értem, hogy ők miért olyanok, hogy záróvonalon is előznek, piroson is áthajtanak, a telefon az a fejéhez ragadva mindegyiknek, stb. Persze én is mehetnék gyorsan a kis RS Clio autócskámmal, lehet, hogy többet is tud mint egy 2 literes dízel de mégis tudok viselkedni a volán mögött. A másik imádni való fajta a terepjárós. Mérnökök éveken át dolgoznak, hogy gyűrődési zónákat és egyéb biztonsági felszereléseket tehessenek autókba. Ekkor jönnek ezek a 3 collos gallytörős vackok akik felülbírálják ezt. Itt is kötelező a telefon, az index itt sem gyári felszereltség, stb. Na és a parkolás... jajj az még egy csodálatos dolog. Mikor virít a lesötétített td passat-ban meg a hilux-ban a mozgássérült kártya. Rossz esetben még csálén is állnak be, hogy megmutassák: ők aztán megtehetik. Ha tényleg komoly presztizsre vágynak miért nem vesznek egy lexus-t? Vagy egy saab-ot?

2013. dec. 27. 15:37
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Végigolvastam a kérdést és a vàlaszokat is és az a véleményem hogy nem autófüggő , hogy valaki bunkó vagy sem. Azzal viszont egyetértek hogy Mo-n elterjedt az , hogy dràgànak làtszó autót vegyünk belül nem érdekes hogy alap csak az hogy a szomszéd mit gondol. Én imàdok vezetni nincs sajàt autóm csak céges sajàt hasznàlatu. Audinàl dolgozom egy s6 al jàrok ès még a buszt is kiengedem a megàlloból ha indexel. Nem versenyzek làmpànàl és nem tolok le senkit. Csak ne àllj be elém a làmpànàl robogóval a belső sàvba mert attól a hajam tépem!
2014. márc. 26. 17:49
 32/38 anonim válasza:
Kedves kérdező! "hordják be passatból ötösével a kiszolgált b-ket"milyen igazad van,de el kell hogy mondjam hogy ez nem is véletlen..Pl én most vettem egyet 400ezer km-el és az messze nem számít kiszolgáltnak a passatban.Nem véletlen,nézz utánna a használt autón,hogy az amelyiken felvállalja az eladó hogy 4-500ezer van ugyanúgy tartja az árát mint a másik.Ha már ennyire általánosítasz a bmw,audi passat-al akkor ne sértődj meg azon ha azt mondom hogy nem tudom a cli-ócskád hól lesz 400ezer km után.....
2014. márc. 26. 21:14
 33/38 anonim ***** válasza:
Emberek!!! Itt az emberi fejekkel van baj. Ugyanis a közlekedési morálunk az oroszokéhoz hasonló. Sajnos nem tudunk felnőni a kultúr emberek szintjére. És csak a böszméskedés marad. A ki ha én nem stílus. A tehetősebbek vagy a magukat annak mutatók zöme. Akik főleg ezt a magatartást tanusítják. A rendőrségnek az ostoba sebesség mérések helyett a tolakodó magatartásúakat kellene szűrnie.
2014. aug. 19. 16:23
 34/38 anonim ***** válasza:
A másik. Meg, hogy minden olyan ember elmehet a borongósba. Aki a másik embert azért értékeli le, mert olcsóbb autója van.
2014. aug. 19. 16:28
 35/38 anonim ***** válasza:
respect !!! Én is kivagyok ezektől az önjelölt kamu genkszterektől amikor vesz egy 5ös bmw-t ami a luxust akarná átérezni és akkor van benne egy 2 l dízel és hátul tekerős ablak ... persze indexelni nem kell meg a swifteseket le kell dudálni.. Egyszer egy swiftes ismerős meg volt egy corsás is kiszállt a lámpánál és oda ment a sötétitett üveges 25 éves dízel fostalicskához és persze ,hogy nem volt már olyan nagy a szája...rohadt szánalmas
2015. nov. 17. 08:46
 36/38 anonim ***** válasza:
Tudom már nagyon régi a kérdés, nálunk is ugyanez van, a 15 éves 1.9 tádé passat/golf, háromhúszdé béjemvé, 2.0 tádé óódi, jétédé alfa romeo az isten( természetesen városi használatról beszélünk) plusz még hozzá jönnek a legújabb kis 3 ajtós sport mercik, természetesen CDI mindegyik, mert egy 15-20 milliós sportautó tulajdonosának rohadtul azon kell spórolni hogy 8 helyett 5 litert fogyasszon, még az se baj ha dízellel arra se jó a kocsija amire kitalálták :) De pl. mióta figyelem a kocsikat talán összesen 1 db benzines audit vagy mercedest láttam... méghogy visszaszorulóban vannak a dízelek, na persze! A kedvencem az amikor 30 helyett 60-nal megyek és a belső tükröt betöltő audi/bmw/vw emblémát látok majd záróvonalon, járdasziget előtt 5m-rel megelőz traktorhanggal meg koromfelhővel, gondolja ez csak egy béna ignises meg kell neki mutatni mit tud a jó öreg német dízeltechnika! "Fura módon" fiatostól, opelestől, fordostól ilyet még soha nem láttam.
2020. júl. 30. 13:48
 37/38 anonim ***** válasza:

Mostanában szerintem azért van ennyi cigánydízel az utakon, mert a dízelbotrányok miatt egyre kevésbé vonzó a konstrukció és, ha nem is teljesen általános trend, valamennyivel többen próbálnak megszabadulni tőlük Nyugat-Európában.

A magyar meg látja hogy "hu g*ci van occso odji meg kell venni", aztán csak néz amikor üldözi a dementor kigyorsításnál. :D

(nem, nem vagyok irigy, egy benzines Audi mk3 TT-m van, csak gondoltam megjegyzem)

2020. júl. 30. 14:54
 38/38 anonim ***** válasza:
Tudod, kérdező, a kérdésben felsorolt anomáliákat én is rühellem, de biz'isten, szívesebben elviselem, mint a motorosok közveszélyes vigéckedését.
2020. júl. 30. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!