Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak én utálom ezeket az...

Csak én utálom ezeket az autósokat?

Figyelt kérdés
Leírásom azzal kezdeném, hogy mélységes elnézést kérek, ha valakinek a lent leírt típusú autója van de normális vele. Véletlenül sem szeretnék senkit megsérteni, pláne ok nélkül. De az autósok többsége szerintem nagyon jól tudja, hogy mire gondolok. Autós vagyok éve óta, de már odáig jutottam, hogy általánosítok. Egyszerűen utálom a passat-osokat, a bmw-seket, az audisokat. Mindegyik bekönyököl a kézifékkarra (már, ha nem adatott meg neki a könyöklő) és azt hiszi, hogy ő szuper sportkocsis gengszter vagány. Ha mögöttem jön akkor tolna, mert neki a 60 is kevés városon belül. Ha előttem megy neki 30-al kell mennie mindenképp. Előzni és kanyarodni csakis index nélkül tudnak. Azért a fogyasztás fontos, hogy alacsony legyen ezért mindegyik dízel. Nem fér a fejembe, hogy miért kell nagy színvonalat mutatni és közben filléreskedni az üzemanyagon. Na jó. Tegyük félre még ezt is. Akkor sem értem, hogy ők miért olyanok, hogy záróvonalon is előznek, piroson is áthajtanak, a telefon az a fejéhez ragadva mindegyiknek, stb. Persze én is mehetnék gyorsan a kis RS Clio autócskámmal, lehet, hogy többet is tud mint egy 2 literes dízel de mégis tudok viselkedni a volán mögött. A másik imádni való fajta a terepjárós. Mérnökök éveken át dolgoznak, hogy gyűrődési zónákat és egyéb biztonsági felszereléseket tehessenek autókba. Ekkor jönnek ezek a 3 collos gallytörős vackok akik felülbírálják ezt. Itt is kötelező a telefon, az index itt sem gyári felszereltség, stb. Na és a parkolás... jajj az még egy csodálatos dolog. Mikor virít a lesötétített td passat-ban meg a hilux-ban a mozgássérült kártya. Rossz esetben még csálén is állnak be, hogy megmutassák: ők aztán megtehetik. Ha tényleg komoly presztizsre vágynak miért nem vesznek egy lexus-t? Vagy egy saab-ot?

2013. dec. 27. 15:37
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
Eléggé általánosítassz. egy swiftben/astraban/kispolskiban is ugyanúgy is vannak akik ugyanúgy könyökölnek a kézifékkaron, csak ők nem annyira feltűnőek.
2013. dec. 28. 22:44
 22/38 anonim válasza:
Hát ja,nem általánosságban kell beszélni,mert RS cliócskában is lehetnek gyökerek...pláne ha már ott az RS a nevében.Mondom ezt úgy hogy nincs se BMW-m se Audim,bár az igaz hogy még én is NÉMET FOSTALICSKÁK CSOPORTJÁBA tartozok egy astrával,de ez még változhat hülyék meg mindig is lesznek:-)
2013. dec. 29. 11:36
 23/38 anonim válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__51..

Bassssszkii ezt olvassátok végig,ezekről a hülyékről beszélünk és komolyan is gondolja....."kiveszem a lengéscsillapítót hogy hangosan bömböljön"

2013. dec. 29. 11:51
 24/38 A kérdező kommentje:
Ne essék félreértés. Semmi bajom a német kocsikkal. Van a családban régebbi mercedes is és opel (abból több) is. Nagyon jók a német autók. Az előző válaszoló segít visszaterelni a mederbe. :) Ja! Amúgy az első autóm egy GSI F Astra volt. Imátam és azzal sem voltam megőrülve mert GSI volt, a Clioval sem vagyok megőrülve attól, hogy Rs. Általános viselkedésről van szó, amit a kérdésben leírtak alapján körülírok. Voltam GSI club tag is. Egy egy találkozón senki nem bunkózott attól, hogy erős volt a kocsija, pedig az én kis szériámon kívül voltak ott komolyabbak. De leírnám az elmúlt két nap eseményeit! Egy esetben BMW X5 (Tiszafüred-Kócs) utáni csapott kanyarban záróvonalon index nélkül megelőzőtt. Nem volt neki elég a 100. Hát jó. Egy nappal korábban újgazdagék gyereke 2.0td Audi A8 2,5TDI-vel a jobbra kanyarodó sávba ment mert hamarabb vált zöldre. Zöldet kapott, lement előtte 2 kocsi aztán ment egyenesen tovább. (Igen dísztárcsásan, ahogy fent is írták :D ) A nemzeti dohánybolt előtt egész sávban megálló passat kombi (vészvillogóval, járó motorral üresen) ott állt míg a gazdi ment dohányért. Valahogy swift-et nem látok így viselkedni. Ó van itt helyben Impreza-s és EVO-s ismerős. Valahogy ők is toleránsak a többi autóssal, pedig van teljesítményük. Na még egy eset a minap, újabb passat kombi az út közepén a tipikus középre bekönyökölt formával az út közepén. Nem megy lentebb. Nem és nem. Jujj dejó! Egy fél óra sem kell, jön egy hiluxos ugyanígy az út közepén. Sebaj, már valahogy elkönyvelem, hogy paraszt. Beállok egy parkolóba, ahol megint csak egy terepjáró ott virít a mozgássérült parkoló kellős közepén.Nem azért mert nem fér el, nem azért mert nem vesz észre, nem azért mert figyelmetlen. Azért mert bunkó paraszt aki felvág és azt hiszi, hogy a kocsija felsőbbrendűvé teszi. Ezek miatt van, hogy a nagyik meg alig mernek a penny marketbe elindulni is. Akkor még jön a kedvencem amivel már egy két hete nem találkoztam szerencsére. Ha mögöttem jön 10 centi van közöttünk úgy rám jön. Megpöcögtetem a féket akkor besz*rcsi van és nagy fék hátul. Előzzön meg! Meg is teszi. Csakhogy, ha valami oknál fogva én vagyok mögötte 30-ra kell beállni. Kettőnk közt csak annyi a különbség, hogy nem fogok zebrán elmenni mellette meg záróvonalon, meg kereszteződésben. TUDOM! Érted? Tudom, hogy mások is ilyenek függetlenül autó típustól, de ezek kiemelten. Ezért van, hogy bár nem szeretnék, de általánosítok. És látod sokan mások is. Nem az a 80% a hülye aki így látja, hanem az a 20 szorul segítségre aki pont őket okolja. Tessék! Meg lehet mutatni az úton, hogy nincs igazam és akkor majd velem együtt még sok ember másképp fog ezekre az autósokra tekinteni.
2013. dec. 29. 12:21
 25/38 anonim ***** válasza:
Figyelj hülyék vannak és lesznek is,csak általába azért fogják az audisokra mert sokkal jobban feltünő jelenség mint mondjuk egy Lada,ladára nem emlékszel hogy nézd már a barmot majdnem nekem jön,de egy Audira igen mert már a presztízs miatt is,meg eléggé ritka autó általánosságban.
2013. dec. 29. 13:05
 26/38 anonim ***** válasza:

miért baj ha a kézifékhez könyököl valaki?

Kényelmesebb mint a váltót szorongatni!

ja és nem csak a bmw passat audi ilyen,az ilyeneknek mind1 milyen autóban ülnek.

ne mond hogy egy bmw audi pass nem presztízs autó

2013. dec. 29. 15:19
 27/38 A kérdező kommentje:

13:05-ös MicroSix!

Abszolút igazad van. Azt hiszem a válaszod átértékelte egy kicsit a nézőpontom.

2013. dec. 29. 15:33
 28/38 anonim ***** válasza:
Örülök neki :)
2013. dec. 29. 16:02
 29/38 A kérdező kommentje:
Meg hát azért sok is van ezekből. Pláne passat-ból. Hordják be ötössével németből a kiszolgált B-ket.
2013. dec. 30. 12:35
 30/38 anonim ***** válasza:
Persze,Audi is csak egy példa volt csak nem akartam felsorolni az összes luxusmárkát :)
2013. dec. 30. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!