Miért akarnak mesterséges dugókat, hogy ezzel ösztökéljék az autósokat tömegközlekedésre, amikor már így is a többedik buszra és többedik villamosra férek fel és állunk egymás mellett, mint a heringek?
Ez olyan tipikusan magyar döntés, nincs átgondolva, csak durr bele a közepébe, aztán hadd szenvedjenek az emberek. Mert kicsiben még működne is, az egy dolog. De ha nagy méretekben akarnánk alkamazni, akkor nem nagy kunszt megmondani, hogy se megfelelő járműpark, se elég P+R pakoló nincs hozzá. Erre persze jön a hivatalos válasz, hogy majd építenek, meg vesznek... mint a 4es metrót:D
Ráadásul ha van, ami szennyezi a levegőt, az a dugó. Kidobitt benzin, pénz és idő, senkinek nem jó, értelmes városban pont elkerülni próbálják, nem létrehozni!
És akkor még nem is beszéltünk az emberi tényezőkrő, mert mit csinál ilyenkor mindenki? Keresi a kibúvókat, kerülőutakat, próbálja túlélni azt a pár napot, de az tuti, hogy a kocsiját csak legvégső esetben fogja letenni.
Szóval nem is tudom, hogy ezen most sírni, vagy nevetni kéne...
Szerintem felháborító. Bele sem gondolnak.
A férjem vállalkozó, árut szállít egész nap. Nem fogja a kocsit letenni, marad a bosszankodás.
Én se fogok kisbabával, babakocsival buszra szállni, egrészt, mert az emberek parasztok, mikor terhes voltam, sem aták át a helyet. Másrészt a magyar tömegközlekedési eszközök 80%a nem alkalmas babakocsi szállítására.
Előbb le kellene cserélniük a járműveket, hogy megfelelő feltételeket teremtsenek. De ugye ez senkinek nem jut eszébe.
A kérdésedben meg is válaszoltad a kérdést :) Azért akarják hogy az emberek átszokjanak tömegközelekedésre és biciklire.
De sajnos a magyar ember nem túl okos, amikor kísérleti jelleggel néhány éve felemelték a benzin árát 300ft fölé, szintén mesterségesen, akkor azt tapasztalták hogy gyakorlatilag semennyit nem változott az autók száma, holott ez lett volna a cél. A magyar ember iylen jól él, hogy megteheti hogy mindenhova autóval jár, ez az igazság! (Itt most nem a vállalkozókra gondolok természetesen, se egyéb más olyanra akinek a munkaeszköze az autó/furgon/stb)
"... se elég P+R pakoló nincs hozzá." P+R? Tudjuk mi az? Akkor ne beszéljönk butaságokat, Budapesten NINCS P+R parkoló! Csak olyan amire kiirták hogy az lenne, de az sem az. Bár az állításod helytálló, mivel nincs elégP+R parkoló, cskahogy igazából egy P+R parkoló sincs azért, Bp-en nem vezették még be a rendszert.
"Kidobitt benzin, pénz és idő, senkinek nem jó, értelmes városban pont elkerülni próbálják" De pont ez a baj, hogy az autósok ha dugó lenne se próbálnák elkerülni. Ha most dugó van akkor otthon hagyja az embe az autóját? Hát 1000-ből 1. A magyarok túl kényelmesek ahhoz hogy ezt megtegyék, hagyja otthon más...
" Keresi a kibúvókat, kerülőutakat, próbálja túlélni azt a pár napot, de az tuti, hogy a kocsiját csak legvégső esetben fogja letenni." Pontosan!
Én azt mondom, hogy aki autóval járt, az járjon továbbra is csak azzal, mivel nem fér fel a buszra, villamosra.
Mit pattognak, hogy járjanak autó helyett tömegközlekedéssel, amikor nincs elég hely. Idióták!!!!!!!!!!!!!!!
Én busszal járok,mert béna vagyok még vezetni!!! és utálom, hogy a fenekemben és az oldalamon érzem más emberek testét, a lehelletüket az arcomba minden egyes áldott reggel és este hazautazáskor.....undorító...ráadásul a végállomáson felszállva sose tudok feljutni az első vilire...a buszra, amire felférek, vagy az ötödik...hova akarnak akkor még embereket átcsábítani??? hova? akkor majd a 10. buszra fogok felférni vagy hogy gondolják????? és a kocsival 10 perces utat majd tömegközlekedve másfél óra alatt tesszem meg? begyagyult gondolkodású aki azt mondja, hogy szállj ki az autóból, hisz van helyed bővel a buszokon, villamoson...
Ez tök olyan hülye magyar duma, mint, hogy a kismamák lusták dolgozni, nem fűlik a kedvük a munkára...közben se bölcsi, se részmunkaidő....mindig a kisemeber a hibás...a rendszer és az infrastruktúra meg tökéletes...csak a magyar nép rosszgyerek!!!!! ?
Ez egy agyrém , hogy mesterséges dugók sávlezárással.
Akinek ilyen csak eszébe jut , diliházba kéne zárni!!
BARMOK EZEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!